Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, March 22, 2016

Dah Lama Cik Akak Tak Sembang Pasal Nuffnang

♥ Assalamualaikum ♥

Dah Lama Cik Akak Tak Sembang Pasal Nuffnang

Sejak cik akak kurang aktif dalam penulisan blog. Nuffnang cik akak pun terabai juga. Tak masa satu hal. Lepas tu penat satu hal.hahaha...sibuk memanjang je cik akak nie kan...



Bagaimana pendapatan nuffnang cik akak..haha..

Nampak gaya nya dah macam slow macam tuan blog juga..tak kita kayuh pelahan-lahan.
Nanti adalah rezeki lebih...boleh cashout lagi..insyaAllah.

Nuffnang sekarang...makin lama makin sepi. Lepas tu ramai pula blogger yang mengeluh...pendapatan nuffnang tak membiak..hahaha.....asyik jumlah yang sama je setiap minggu..hihi...

Minggu ni, cik akak dapat rm2.00 je dari perclik. Entah siapa yang klik...makseh tau...lain kali tolong klik lagi..hahaha..

Bagaimana pula cpuv nuffnang....

Sekarang nie....cpuv nuffnang jarang melekat kat blog cik akak..biasalah....trafik blog tak capai target pengiklanan..maklumlah...tuan blog dah slow dalam dunia blogging...

Kena ambil masa juga nak up satu entri...

Komen blog...serius tak sempat lagi..asyik kandas je rutin blogwalking cik akak....

Tahun 2016 ni....kira tahun ke 4 cik akak dalam dunia blogging...makin lama..makin tak de mood nak mendraf entri..hahaha.....


8 comments:

  1. Biasala kn kak da pasang surutnya...pndptn nuff lya pun tah bila blh cashout hihi.sbr jr la da juga rezki tu kn

    ReplyDelete
  2. in sha Allah nanti ada tu cik akak.. :)

    ReplyDelete
  3. Chaiyokkk cik akak... Rindu baca entri terkini... :-)

    ReplyDelete
  4. fae pun dah kurang aktif berblogging huhu

    ReplyDelete
  5. In shaa Allah... semoga sentiasa dimurahkan rezeki cik akak... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  6. Ok la tu daripada takde langsung kan hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN