Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, March 24, 2016

CPUV NUFFNANG YANG BERTINGKAT-TINGKAT

♥ Assalamualaikum ♥

CPUV NUFFNANG YANG BERTINGKAT-TINGKAT

Tak ada maknanya nuffnang nak bagi cik akak cpuv nuffnang yang bertingkat-tingkat..hahaha..sengaja cik akak buat tajuk bergiti...biar blogger lain sentap sikit..hahaha..jangan marah cik akak,,tajuk tu bikin korang teruja nak klik. 



Sejak dua menjak ni susah betul nak bermanja dengan nuffnang nie. Asyik kandas je update blog. Ini pun baru berkesempatan nak bermanja dengan blog..hahaha...Nuffnang dah lama menyepi macam tuan blognya.

Walaupun agak lama cik akak tak aktif menulis seperti dahulu. Tapi blog insyaAllah tetap ada entri. Cuma kerja blogwalking cik akak masih di posisi kandas..hahaha...sorry naik lori ya...buat blogger yang komen...korang bagi masa kat cik akak...bila cik akak boleh aktif komen blog korang...hahaha..

Ala cik akak ingat...nuffnang dah merajuk dengan cik akak....tapi rupanya masih sayang..walaupun tak semeriah dulu....Rezeki cpuv nuffnang tetap ada.....terima kasih ye...Buat blogger yang rajin singgah....cik akak tak pernah lupa korang tau...serius korang tetap dalam hati cik akak...

Tak percaya...belah hati cik akak nie..hahaha...

Eleh..over pula cik akak nie kan...mentang dapat cpuv nuffnang yang bertingkat...hahaha...

14 comments:

  1. wah mmg bertingkat2 tu cik akak.. tahniah

    ReplyDelete
  2. rejeki kak.. bertengket tengket.. hahaaha

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum... naomie,

    semoga terus sukses selalu dengan nuffanng nie. k.. Aaminn..

    mselim3

    pls: sorry dah lama tak visit ker sini..

    ReplyDelete
  4. Teruskan usaha dengan lebih gigih sampai jadi jutawan dengan blog, amiin.. ;)

    ReplyDelete
  5. Untungler... bertingkek-tingkek bak kata Waghih!!

    ReplyDelete
  6. banyakkknyee yg ongoing ...jeles! hehe

    ReplyDelete
  7. hihihi..cik akak..nuffnang dengar la kita mengumpat dia..hihihih
    tahniah ya..:)

    ReplyDelete
  8. banyak yng on going. seronok nya tgk..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN