Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Saturday, March 26, 2016

Berapa Pendapatan Terkini Nuffnang Cik Akak?

♥ Assalamualaikum ♥

Berapa Pendapatan Terkini Nuffnang Cik Akak?

Alhamdulillah...lama juga nak kumpul sampai nak beranak pinak sebanyak nie....syukur adajuga rezeki blog cik akak..pendapatan terkini rm61.23...


                                                          
cik akak
RM 61.23



Nampak gayanya dah boleh cashout..haha..tahun nie cik akak nak menabung je..insyaAllah......tiba masa baru cik akak nak cashout....rm61.23 dah cukup banyak...lepas topup handphone cik akak....

Tahun ini....kita kumpul ramai2 tau...sebab nampak gayanya pendapatan nuffnang makin hari makin slow..hahaha....

7 comments:

  1. asslmkm kak.. cepat juga pendapatan nuff akak naik ye lepas cashout. pndapatan kita lpas cashout bln 10 thn lpas smpai skrng ni baru ada rm15 je kak. dah sebulan tak naik walaupun ada je update blog.. sedih la.. baru nak rasa seronok berblog smbil kmpul pndptn. erm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam...yeke....akak je ingat pendapatan nuffnang cik akak nie yang sikit. Tapi cik akak tak pasti kenapa earning boleh kekal macam tu.....tak berganjak langsung....sekarang....seminggu cik akak hanya dapat seringgi dua je dik..tak macam dulu.....seminggu boleh dapat rm5 hingga rm 7 ke atas......stakat nie...nuffnang ada masalah.....berapa unik dan pageview harian blog mimi

      Delete
  2. kira alhmdulillah tu cik akak...banyak juga tu...PC terasa nak sangat cashout..tapi jumlahnya macam tak bertambah..kihkihkih...jadinya tunggu sambil terkebil-kebil la.. :)

    ReplyDelete
  3. saya pula still tak dapat cash out lagi

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...rezeki Cik Akak.. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN