Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, February 19, 2016

Sorry...Aku Terpaksa Abaikan Blog Untuk Sementara Waktu

♥ Assalamualaikum ♥

Sorry...Aku Terpaksa Abaikan Blog Untuk Sementara Waktu 

Bila penat menguasai diri. Lantas nak menatap blog pun tak ada hati. Umpama cik akak berjauh hati dari abg..hahaha...cik akak mohon maaf....sebab blog cik akak terpaksa diabaikan untuk sementara waktu....


Imej google

Entah kenapa...dalam minggu ini..cik akak penat sesangat. Masa rehat cik akak macam tertangguh. Tak payah kira lagi dengan waktu tidur cik akak....memang tak lena..bila kepenatan menguasai.,..

Mungkin blog cik akak akan sepi seketika....entri ada tapi tak semeriah dulu....mood berblog pun masih tertinggal jauh..haha

Apa pun....cik akak mohon maaf...

Giveaway masih berlangaung....tinggal seminggu sahaja lagi...


9 comments:

  1. tak apalah cik akak..ambil masa rehatkan diri..minda dan emosi...in sha Allah nanti semua kembali normal la tu..amin...

    ReplyDelete
  2. X pela kak..bykkn bereht.pnt sgt tu
    Lya pun klau da pnt sgt memg da x myempt nak tgk blog da

    ReplyDelete
  3. Take time cik akak... Rehat Lah selalu... Biar lapang sikit Minda cik akak...

    ReplyDelete
  4. Takpe, kak. Rehat tu lebih penting. Dah cukup rehat baru semangat nak blogging. Hehe

    ReplyDelete
  5. Kejap-kejap dah lah ye.. lama-lama nanti blog merajuk ngan Cik Akak.

    ReplyDelete
  6. Saya juga pernah abaikan blog hampir 5 tahun disebabkan kekangan masa. Saya old timer blogger...mula start tahun 2007 tapi masa itu kalau nak blogging kena buka laptop...balik malam dh lewat..so tak sempat.
    Tpi skrg ni dh mudah, bila adanya android so mudah la ckit....Inshaallah akan saya ikuti blog anda. Tkasih

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN