Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, February 16, 2016

Nasib Baiklah Tak Gaji Lagi....

♥ Assalamualaikum ♥

Nasib Baiklah Tak Gaji Lagi.... | Cik akak dah cakap..kalau dah spesis hantu shopping online. Tak kira ada bajet ke tak..kompem cik akak dah beli. Gila kalau tak terbeli benda cantik gini..hahaha

Imej zalora.com
Nasib baik lah cik akak tak gaji lagi..cik akak bab berbeli dress..hahaha...tangguh mei tak dapat....nak juga...kalau ikut jubah ni kat zalora.com harga dia RM139. 
Giler mahal kan...boleh beli benda lain..tapi...cik akak suka kaler tu....gaji ni harap ada lagi kat web zalora....
Angin cik akak nie..memang nak beli awal je dress untuk raya akan datang..sebab senang cik akak nak bajetkan duit untuk raya..
Maklumlah....goverment tak gaji menjelang raya nanti..dah save date betul nak saving....
InsyAllah bulan nie..kita on going shopping online..haha...
Cik akak biasa shopping zalora je nie...sebab cik akak suka dress kat situ...kain dia best...

15 comments:

  1. Cantik kak jubah tu. Sesuai sangat untuk buat baju raya. Grab cepat, nanti habis pulak. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik akak suka dik..memang cantik....
      Tunggu gaji akak beli dik

      Delete
  2. seminggu lagi gaji nak masuk..hehe.
    berkenan jugak dengan dress tu..nak cari la satu,hadiah kat cik isteri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama lagi tu nick..hahaha...
      Takut habis saiz nanti..
      Pilih nick ada banyak kaler lagi kat web tu....

      Delete
  3. Replies
    1. Tulah yang cik akak berkenan sangat..sygnya..bajet..

      Delete
  4. Memang cantik dan sesuai dengan Cik Akak tu ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah zumal..tu pasal akak tak dpt tdo malam..hahaha

      Delete
  5. Replies
    1. Ada kaler lain juga pc...jom jom beli.hihi

      Delete
  6. cantik...tak crowded sangat hiasan tu

    ReplyDelete
  7. saya selalu senang melihat baju ala islami... akan sangat bahagia rasanya melihat wanita selalu menggunakan pakaian seperti ini :) #BTW kakak cantik banget pakai baju itu, hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN