Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, February 28, 2016

Block Individu Yang Entah Apa Entah

♥ Assalamualaikum ♥

Block Individu Yang Entah Apa Entah 

Biarlah orang nak kata apa.....sombong ke apa..yang penting cik akak tak kacau orang lain......ini kisah makhluk Allah di facebook dan google+....kadangkala rimas juga cik akak dengan makhluk Allah yang tak tahu malu...huhu

Imej google

Yang kat facebook....suka share benda yang tak berfaedah...apa lagi cik akak...siap unfollow....unfriend....ambik lah...siapa suruh post benda yang tak senonoh......

Google+ pula...lain pula cerita...tak habis-habis dengan komen yang bodoh-bodoh.....cik akak dah lama dah perati....ingat boleh stop...tapi makan menjadi....nah ambik,,,cik akak tak perlukan makhluk yang tak tahu malu macam tu...huhu..

BLOCK je lah lagi...menyemak wall dan google+ cik akak je..

6 comments:

  1. Itu yang tak bestkan cik akak...makin kita diam...makin menjadi...

    ReplyDelete
  2. Klau lya pun trus kasi block baru padan muka kn

    ReplyDelete
  3. itulah, post benda2 yg tak elok. sakit lak mata kite yg tengok

    ReplyDelete
  4. mmg org mcm ni kena block cepat2 cik akak.. kalau tak lama2 boleh jadi virus kat kita..hahahaha

    ReplyDelete
  5. betul satu cara yang baik...dari kita mengeji dan mengutuk....block full stop...mesti rasa lega

    ReplyDelete
  6. Sama.. Bila dah mengganggu memang teruß block je..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN