Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, February 16, 2016

Akan Datang - Tundukkan Playboy Itu | Sinopsis Tundukkan Playboy Itu - Slot Akasia TV3

♥ Assalamualaikum ♥

Akan Datang - Tundukkan Playboy Itu | Sinopsis Tundukkan Playboy Itu - Slot Akasia TV3

Drama rantaian berepisod ini bakal menemui peminat slot akasia bermulai 17 Februari 2016 ini. Drama yang menggantikan drama Cinta Si Wedding Planner. CINTA SI WEDDING PLANNER BAKAL MELABUHKAN TIRAI PETANG INI MERANGKAP EPISOD AKHIR. Drama Tundukkan Playboy Itu adalah drama adaptasi novel karya penulis Anjelll. Jom kita zoom untuk drama akan datang ini.


Hanya dua syarat untuk wanita yang bercita-cita mendampingi si kacak, Harraz Naufal. Cantik dan seksi. Sebab itulah Harraz tak suka perempuan bertudung. Tapi datang pula Nurin Areesa yang bergaya Muslimah, entah macam mana boleh tersesat masuk temuduga di syarikat Harraz.
“I tak rasa I boleh terima you kerja kat kompeni ini. Tapi… kalau you buka tudung you, I akan terima you kerja.” - HARRAZ NAUFAL
Bagi Nurin, itu permintaan selamba yang minta gigi kena terajang sampai jongang! Okey... Mungkin jawatan arkitek itu bukan rezekinya. Mamat berlagak itu terlalu sombong. Mungkin doa ini sesuai supaya Harraz tahu bumi yang dia hidup ini bukannya milik dia seorang!
“Saya berdoa semoga encik jatuh cinta dan berkahwin dengan perempuan bertudung nanti.” - NURIN AREESA
Bagaikan dimakbulkan pula doa Nurin itu. Hanya kerana mata, Harraz terpaut dengan seorang model misteri yang bertudung. Sampai termimpi-mimpi Harraz dibuatnya sedangkan dia tak pernah tahu rupa paras sebenar gadis itu. Hanya kerana panahan mata, jiwa buaya Harraz serius tertunduk. Gila! Lagi gila jiwanya dengan kerenah Nurin yang sering buatkan dia jadi bukan dirinya.
Datang pula mummy Harraz bertemu dengan Nurin. Permintaannya buatkan Nurin terlopong tiga saat.
“Tundukkan Harraz. Tundukkan playboy itu.” – PUAN SRI ROSELL
Tundukkan Harraz? Mampukah Nurin? Dan akan tertundukkah Harraz hanya kerana Nurin?

2 comments:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN