Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, January 22, 2016

Teringin Nak Cuba Produk SK II Tapi Harga Mahal

♥ Assalamualaikum ♥

Teringin Nak Cuba Produk SK II Tapi Harga Mahal - Dah lama teringin nak guna produk ni tapi tu lah cik akak bab berbelanja ni cik akak kena kawal sikit. Tak boleh tergopoh-gapah. Karang tak sampai hujung bulan habis duit..hahaha..


Imej google

Produk ini berkesan. Banyak review yang cik akak baca. Tapi tu lah..sampai sekarang cik akak tak terbeli lagi. Korang tak tahu betapa cik akak sayang duit nak beli produk kecantikan nie..hahaha...

Nak cantik tapi kedekut..hahaha...tak boleh jadi...tapi bagi cik akak...teringin tu memang nombor satu..tapi bila bab yang mahal-mahal cik akak kena fikir dua tiga kali..hahaha..

Sebab cik akak tak nak membazir duit. 

Tahun baru ni cik akak berazam nak saving je duit dari membazir..hahaha

Kata tak membazir....tengok novel online..hahaha..terua klik butang pembelian....last-last bila part nak bayar...sistem tak boleh support...hahaha...nasib baik..selamat duit cik akak rm53.00...

Kira-kira nak beli tiga novel...harga pun dah diskaun berbaloi je cik akak beli....boleh juga tambah koleksi novel cik akak...

Pasal produk SK II tu..cik akak tunda dulu...tunggu bajet lebih baru kita beli.,tak pun tunggu cashout nuffnang..hahaha...

Duit berblog duit lain.....

Duit gaji wajib saving....hahaha...

Nanti dapat BR1M boleh juga buat saving...

Tak habis-habis saving cik akak nie kan...tu lah azam tahun 2016...

Andai kata cik akak saving rm100 sebulan....

RM100 × 12 BULAN = RM1200 

hahahahaa....bajet...bajet....

Zaman GST @ Goverment suruh tambah ini wajib pandai berjimat...karang sendiri merana...

7 comments:

  1. Sy pakai fair&lovely jee cik akak buat cuci muka hahahaha. Syoknyaaa kalau dapat pakai SKII ni kannn

    ReplyDelete
  2. Uishh mhl banget no sk2..kopak duit klau bli
    Klau mampu x salah hihi.saving2 kak kihkih

    ReplyDelete
  3. kalau ada rezeki boleh cik akak...nak cuba..sebab dah niat dan teringinkan...moga hajat cik akak tercapai ya..amin...

    ReplyDelete
  4. Betul tu kak. Sebotol dah nak beratus ringgit. Saya belum mampu lg T.T

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah ada rezeki tu cik akak. Sebut2 selalu tu doa insyaAllah dimakbulkan.

    ReplyDelete
  6. satu set dlm rm500..klu dapat offer murah sikit

    ReplyDelete
  7. satu set dlm rm500..klu dapat offer murah sikit

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN