Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, January 15, 2016

SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER # ROUND 1

♥ Assalamualaikum ♥

SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER # ROUND 1 - Cik akak dah join...kena jawab soalan nie...cik akak suka sebab cik akak boleh jawab ikut sedap rasa cik akak je...Apa yang penting...cik akak jalankan tanggungjawab sebagai peserta.,.hahaha



  1. Tentang Diri Anda - Cik akak anak ke-4 dalam keluarga. Anak paling manja. Tapi, cik akak paling pantang orang jualbeli nama cik akak..
  2. Negeri Kelahiran cik akak - Sarawak
  3. Apa selalu anda lakukan bila ada masalah atau stress- cik akak suka diamkan diri dan bertenang sambil dengar zikir.
  4. Idea blog ini datang sebab PUTUS CINTA..haha
  5. Akhir tahun 2012.
  6. Cik akak tak pernah sambut hari lahir pun. Apa yang penting bagi cik akak ucapan terima kasih kepada ibu, ayah dan Allah..sebab memberi cik akak peluang menikmati dunia pinjaman. Hadiah istimewa.....rantai perak dari cinta pertama cik akak....
  7. Boleh membimbing cik akak dan hormat orang tua...
  8. Ucapan istimewa- rasanya tak de kot...sebab mereka semua tak de perasaan..hahaha
  9. Pendapat cik akak tentang blog JM - Blog yang simple. Kalau boleh entri biar ada huraian yang tersendiri. Biasa cik akak tengok, JM hanya letak gambar je....mencarut pula cik akak komen..haha
  10. Peratus blog JM cik akak tak nak bagi. Sebab cik akak tak layak untuk menilai penulisan blog JM. Apa yang penting....teruskan menulis blog dengan ikhlas. Biar bagaimana penyampaian JM....Sekian Wasalam

8 comments:

  1. TERIMA KASIH CIK AKAK, SATU KOMEN YANG PENUH KEIKHLASAN , ADIK AMAT HARGAI... (mood JM sebak kerna gembira)

    ReplyDelete
  2. idea blog dri putus cinta? ahahhaah.. terbaik terapi ini

    ReplyDelete
  3. Hebat asal usul blog cik akak ni..:)

    ReplyDelete
  4. Wahhhh mcm best je.. still open ke ni cik akak?

    ReplyDelete
  5. ROUND # 2 : http://jmbelog.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-round-2.html

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN