Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, January 15, 2016

Sebut Je Cik Akak...Semua Orang Kenal...Cik Akak Macam Tak Percaya

♥ Assalamualaikum ♥

Sebut Je Cik Akak...Semua Orang Kenal...Cik Akak Macam Tak Percaya | Nasib baik lah nama cik akak tak jadi viral macam jadilah seperti rashid..hahaha...cik akak terkejut..bila blogger puan wawa sembang gitu kat cik akak....SEBUT JE CIK AKAK....SEMUA ORANG KENAL...BIAR BETUL..

Untung anak makcik senah kalau cik akak dikenali semua blogger. Untung boleh naik saham cik akak..hahaha...
Puan wawa pemilik http://vitaminwawa.blogspot.my/ yang cakap macam tu..makseh ye dik..hihi...tak sangka cik akak yang kecil umpama kumbang lady bird nie pun masih ada yang kenal...hahaha
Puan wawa antara sponser yang menaja untuk mega giveaway cik akak..hihi...
Terharu cik akak...tak sangka....masih ramai yang menyokong cik akak....para sponser pun memang serius sporting....
Untung cik akak kenal korang semua....

Nak jadi sponser.....hubungi cik akak 014-3755528

5 comments:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN