Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, January 27, 2016

Pengikut Blog Makin Berkurangan

♥ Assalamualaikum ♥

Pengikut Blog Makin Berkurangan 

Malas nak cakap apa...blogspot sekarang memang ada.masalah...silap-silap boleh lingkup semuanya..emmm


Screenshot jam 3 ptg tadi...follower blog makin berkurangan. Dari angka 2K...tapi sekarang dah 1984...kecut makin kecut je kan...

Bukan nak kasi naik..makin lama...makin kurang..entah kenapa...esok.lusa dah hilang semua follower blog tok kot...

12 comments:

  1. Yela cik akak..sama la ngn blog sy..dah la ciput je follower makin ciput laa hehehe..

    ReplyDelete
  2. betul..ingat blog PC jemacam tu..tertanya tanya juga..ada buat silap ke PC ni...termenung sambil tongkat dagu...takkan nak suruh kita tukar ke domain sendiri kot....ada kena mengena ke..krik..krik PC..

    ReplyDelete
  3. Memang berkurang banyak... Tapi harap pv tak berkurang.. Tu je...

    ReplyDelete
  4. yang tak aktif kena deleted dgn Mr google kot.. huhu

    ReplyDelete
  5. SY Rasa ad prob la sb rmi yg ad mslh mcm tu temasuk sy.huhu

    ReplyDelete
  6. sama la, hampir separuh blogspot buang follower blog yang join blog kita tanpa guna akaun google.

    ReplyDelete
  7. Tu la sama juga, sedih T.T. Rasanya depa delete acc follower yang lama tak aktif kot

    ReplyDelete
  8. blog kak nah pun sama.. ingat ada org tarik diri sebab kita jarang bw..huhu..

    ReplyDelete
  9. sy dah hilang 19 followers dlm masa 24 jam!

    ReplyDelete
  10. ain pun sama . huwaa... kesedihan :(

    ReplyDelete
  11. Follower berkurang blh sbar lg. Jgn readers yang berkurangan kak.bhya. hee

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN