Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, January 31, 2016

Mencari Rakan Bloglist Baru 2016

♥ Assalamualaikum ♥

Mencari Rakan Bloglist Baru 2016 - Agak lama dah bloglist cik akak tepu tanpa perubahan secara langsung. Ramai juga blogger yang kurang aktif masih menempah nama di bloglist cik akak...hahaha...Jesteru itu, cik akak selaku tuan blog ini mencari senarai bloglist baru. 

Hasil carian imej untuk link blog
imej google
Tempoh bloglist baru 2016 ini masih dalam perancangan cik akak. Tak tahu berapa lama korang berada di bloglist cik akak. Setahun atau hanya 6 bulan sahaja. Ikut mood cik akak berblog. hahaha...
Andai korang aktif....tidak mustahil korang boleh kekal lama di laman dunia cik akak.
Syarat mudah sahaja...
  1. Rajin updates entri...hahaha.....cik akak nie sama juga..kalau sibuk. Memang satu entri pun tak naik. Tapi syarat untuk korang cik akak perketatkan...demi blog cik akak dan blog korang. Agar blog kita sentiasa bernyawa...chewah..hahaha
  2. Pemilihan bukan guna random.org ok. Cik akak akan pilih blog mana yang cik akak berkenan..hahaha...jangan anggap cik akak pilih kasih....tapi cik akak nak bantu kita sebagai blogger yang kurang femes..hahaha....jangan marah.
  3. Dah baca syarat pertama dan kedua......apa lagi...tinggalkan link blog di kotak komen ini. Tapi, hanya satu blog sahaja yang boleh bagi seorang individu.
  4. Akhir sekali.....cik akak ucapkan terima kasih sebab sudi tinggalkan link blog anda di kotak komen. Kalau tak terpilih....jangan merajuk ok.....hihi
Pencarian ini bermula hari ini dan TAMAT bila cik akak ingin TAMATKAN....hihi...

Sekian...Wasalam...

42 comments:

  1. http://wanruswaniee.blogspot.my/ tapi blog ni lebih kepada luahan hati (diari kot) hahah

    ReplyDelete
  2. Kite nakk! http://sirambotmaggi.blogspot.com/ blog ni traffic teruk, sebab xramai sudi tengok haha mengharap pertolongan akak je :)))

    ReplyDelete
  3. As salam. Kalau sudi pilih la abam kie menghiasi blog list cik akak tu... huhuhuhu... TQVM.

    www.zukidin.com

    ReplyDelete
  4. http://akuainkausiapa.blogspot.my/

    ain dah lama tahu pasal blog cik akak ni .
    harap harapnya blog ain terpilih jadi bloglist cik akak. insyallah
    lagipun , tahun ini ain memang nak kembali aktif . :)

    ReplyDelete
  5. http://mamapapaamir.blogspot.com

    harap2 ada la rezeki... :)

    ReplyDelete
  6. cik en join

    http://www.nurfuzie.com/

    ReplyDelete
  7. http://aunidenovella.blogspot.com/

    Mencuba nasib :)

    ReplyDelete
  8. Assalamaualaikum cik akak.... saya pon dah lama tak updates since masuk training inspektor penjara, habis training pon baru2 ni ja.... hope cik akak bole bantu

    http://diariemma.blogspot.my/

    ReplyDelete
  9. Mcm biasa kita join sekaki hihi
    http://blogashalya.blogspot.my

    ReplyDelete
  10. Assalam.. try jgak la.. hee
    http://lorong-cinta.blogspot.my/

    ReplyDelete
  11. http://madey09.blogspot.my/
    tumpang se kakai juga ya..harap ada yang follow hehehe

    ReplyDelete
  12. hai....salam perkenalan drp...keladi....follow blog saya ya...http://www.keladionline.com/

    ReplyDelete
  13. nak juga ler...
    http://www.sheilainspire.com/

    ReplyDelete
  14. harap ecah terpilih hikhiks..salam kenal akak :D

    http://apple-crunchh.blogspot.my/

    ReplyDelete
  15. Aiza mencuba nasib.. Hihi..

    http://www.mizzaiza.com

    ReplyDelete
  16. Syaza join ye. Hehe
    http://syaza-applemints.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Assalam..
    Waa lama betul tak menyinggah dkt sini...
    Tu la kan ramai yg otai2 tu semua dh kurang aktif sibuk dgn keluarga mungkin dorg tu...

    Tak pe la sy pun nk join juga lah..

    https://www.ahmadhasif.my/

    ReplyDelete
  18. http://blogeyja.blogspot.my/

    Bismillah, moga eyja dapat. Allahumma 'aamiin. Baru nak mebangunkan blog balik daripada tidurnya. Semoga cik akak sudikan jadikan eyja kawan bloglist. Terima kasih sudi baca komen eyja :3

    ReplyDelete
  19. YB cuba yer...
    http://yangbaik.blogspot.my

    ReplyDelete
  20. http://merosnordn.blogspot.my

    Nak jugak masuk bloglist ^^ harap sudi terima seadanya ^^ hehe

    ReplyDelete
  21. http://yamanaimy.blogspot.my

    Semoga terpilih....

    ReplyDelete
  22. My blog. Tengah cuba utk update sekerap yg mungkin. Insyaallah.

    Pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas. Hehehe

    http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. NAk..nak!
    hihi.

    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.my/

    Ros pun tak updated lagi senarai bloglist..

    ReplyDelete
  24. saya nak jugak..saya ni newbie je berblogging ni..ini link blog saya

    http://olaoli.com

    ReplyDelete
  25. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/

    cuba nasib :)

    ReplyDelete
  26. Cx nak juga boleh ke hehee

    cxopportunities.blogspot.my

    ReplyDelete
  27. yaya join http://sweetsouryaya.blogspot.my/

    tak dapat dok dalam bloglist cik akak pun xpa asalkan cik akak mai la singgah blog yaya . hehe :D

    ReplyDelete
  28. Wawa nak join jugak boleh..")

    http://vitaminwawa.blogspot.my

    ReplyDelete
  29. Perghhh ramai peminat CA ni yer... Join jugalah

    http://www.myideakini.com

    ReplyDelete
  30. SINGGAH PAGI http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. agen jamkho, perkenalkan blog saya

    ReplyDelete
  32. Assalammualaikum kak.. Nk join sama blh.. Jika ada rezeki berada di blog pemes cik akk ni.. Hee

    hanyadihatiku.blogspot.my

    ReplyDelete
  33. Salam kak ,
    jemput la singgah kot kot berkenan :)

    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. ramainya... join skali la...

    http://bankami.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. nak cuba nasibla, ni blog saya http://vitamin-cerdik.com alhamdulillah memang hari2 update

    ReplyDelete
  36. salam cik akak :) sy singgah sini. jemputla singgah blog sy www.akuseorangtraveler.com :D salam kenal dan follow!

    ReplyDelete
  37. saya pun baru try. dah lama buka blog tp baru tau blog ne bukan sekadar cerita kosong je pula. hrp2 ada la rezeki hehe..tq ya

    ni link sya nti ada masa jemputla singgah http://coretanhari2ku.blogspot.my/

    ReplyDelete
  38. Assalammualikum...PokcIk nak Join Jugak...Walaupun Blog PokCIk Tak Siap-siap lagi...Sama la Kito...SibuK memanjang....
    Mai jeguk2....Sape Follow PokCik Follow....Tapi PastIkan entry Baik Untuk dikomen-komen...

    http://dihujungpen.blogspot.my/

    ReplyDelete
  39. Wah...moga ada rezeki PC la ya....amin..
    http://perducinta.blogspot.my

    Dan
    http://perducinta.blogspot.my/2016/01/pencarian-mega-bloglist-aisyhah-nyais.html
    Pc tag cik akak..

    ReplyDelete
  40. akak di tag ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/01/segmen-bersama-leya-yeolly.html

    ReplyDelete
  41. salam cik akak.. busyra mencuba.. hehe. mana tau menjadi pilihan cik akak

    http://www.busyratakiyudin.com/

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN