Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, January 6, 2016

Kulit Wajah Hilang Serinya

♥ Assalamualaikum ♥

Kulit Wajah Hilang Serinya | Sejak akhir-akhir ini cik akak amat liat nak jaga kulit wajah. Hingga dibiarkan begitu sahaja tanpa penjagaan rapi. Bukan cik akak tak nak jaga kulit wajah. Tapi masalahnya cik akak amat malas.



Berbulan-bulan cik akak tinggalkan pelembab wajah. Krim wajah apa tah lagi. Dekat bertahun kot lamanya.hahaha...isk isk tak kan tak sayang kulit wajah...

Bila dah kulit wajah hilang serinya...terus cik akak rajin guna pelembab..,haha....nak buat macam mana...sayang kulit wajah punya pasal. Sanggup buang malas..hihi..


13 comments:

  1. penah gak sifat malas datang kekadang.....hehehe

    ReplyDelete
  2. Eh...serupalah PC pun banyak vitamin M..

    ReplyDelete
  3. sama la ngan Hana, malas betul nak buat skincare. tahun ni baru nak kena rajinkan diri bila umur dah makin meningkat ni hahaha :p

    ReplyDelete
  4. asalam singgah selepas subuh..wah nilah ci akak kan..subahanallah ..sempurna..sebagai wanita muslimah

    ReplyDelete
  5. Lbh kurg sama mcm lya memg mls nak guna produk2 d muka, yg da pun pncuci muka ngn day cream je

    ReplyDelete
  6. x pa cik akak klu tak pakai pelembap yg beli pun ada lg pelembap free yg bole naik seri wajah..neutral lagi..lima kali sari..insyaAllah..berseri-seri wajah..kih2

    ReplyDelete
  7. kita pun selalu malas hihi...tapi cik akak tetap comel!

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum...yaya dah follow sini....follow back yek...
    mohon kunjungi dan tinggalkan komen di sini
    http://www.yayacendana.com/2016/01/pergi-seminar-di-agrofarmstay-durian.html

    tq ^_^

    ReplyDelete
  9. hehehehehe qila pun nak start dah jaga ahahaha

    ReplyDelete
  10. tahunie anim dah mulakan azam baru...
    nak jaga kulit muke

    ReplyDelete
  11. Patutlah cik akak dah mula guna safi rania gold...hihi....lepas ni kulit wajah cik akak akan berseri² lagi...

    ReplyDelete
  12. yeah! malas berjemaahlah kita yer...

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN