Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, January 25, 2016

Jangan Kecam Cik Akak Dengan Status Nie !!

♥ Assalamualaikum ♥

Jangan Kecam Cik Akak Dengan Status Nie !! - Sebelum cik akak tido...kena naik dua atau satu entri..hahaha..serius status.ni sengaja bikin korang sentap...cik akak senyum.je.....


Sadis..hahaha...nak juga yang hensem.....tak kira..nekad juga kan..hahaha...adoi..kalau gne lah jadi...cik akak tak nak komen apa-apa...sentap di buatnya...

Kalau dapat yang hensem beriman...syukur alhamdulillah..

Tapi kalau dapat yang hensem...tapi bajet sesaja nak test market..hahaha...mohon disisihkan....hihi

9 comments:

  1. hahhaa.. kelakar post ni. hensem beriman ye..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..wajib tu kot..sengal ada juga post nir ros..tak kira..nak.juga update status..hahaha

      Delete
  2. hahahahaha...doa sebelum tido ea cik akak..hihihihi..in sha Allah..tak hensem rupa paras pun tak apa asal imannya hensem..hahahahah..huishhh komen PC..takut cik akak tak kena kecam..ha PC yang kena rejam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..ye pc...wajib doa...usaha dah ada...o mak..hahaha..andai jodoh ada lah tu...tak de kita tetap sahabat..hahaha

      Delete
  3. Hndem klau x da guna pun nak wat apa kn hihi
    Biarla sederhana smuanya kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul dik lya...mahu kena siku cik akak kot..hahaha

      Delete
  4. Mudah-mudahan cik akak dapat yang hensem :)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN