Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, January 20, 2016

Fasha Sandha Sah Bercerai Talak Satu

♥ Assalamualaikum ♥

Fasha Sandha Sah Bercerai Talak Satu - Inilah janji Allah...Jodoh pertemuan ajal maut siapa nak menindak. Bagaimana sayang sekali pun kita kepada pasangan. Andai Allah tak mengizinkan kita memiliki atau berdampingan...redhakan...Allah mana mengetahui sengalanya..apa pun cik akak doakan fasha sanda sentiasa tabah dan sabar dengan dugaan...pasti ada hikmahnya..

Fasha Sandha, 32 terdahulu memohon perceraiannya mengikut Seksyen 47 akta undang-undang keluarga Islam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur 1984, pada hari Isnin lalu, bersamaan 18 Januari 2016. Dengan itu, Fasha telah sah diceraikan dengan talak satu oleh bekas suami, Rizal Ashram Ramli. Fasha selaku plaintif diwakili peguamnya, Zulkifli Che Yong.
“Perceraian ini adalah Jalan yang terbaik untuk kedua belah keluarga. Saya telah berusaha untuk menyelamatkan perkahwinan ini. Saya redha dan akan meneruskan kehidupan bersama kedua anak saya, Putra Rayfal 2 tahun, dan Putri Raysha 1 tahun,” kata Fasha Sandha sambil menitiskan air mata kesedihan.

8 comments:

 1. SubhanAllah...moga dasha tabah dan terus pandang ke hadapan...demi masa depan dan demi anak anak...dan moga Allah beri kebahagiaan berganda untuk fasha pada masa hadapan..amin..

  ReplyDelete
 2. Setiap yang baik atau buruk tetap juga berlaku dengan iziNya dan tetap ada hikmah buat mereka dan pengajaran untuk kita.

  ReplyDelete
 3. Macam2 cerita sekarang ni . Hope she's ok ..

  ReplyDelete
 4. Tk dpt byg kalau jd dkt cx mcm ni. Allah. Smga tabah fasha sandha

  ReplyDelete
 5. Moga fasha sntiasa tabah dgn dugaan ini

  ReplyDelete
 6. InsyaAllah apa yg berlaku ada hikmah. Hidup perlu diteruskan dan be positif

  ReplyDelete
 7. alahai....fasha.....dulu nora danish pun merasai..apa yg d rasa olehnya sekrang ni....apa-apa...pun sudah tertulis perjalanan hidup ini

  ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN