Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, January 18, 2016

Facebook Makin Hari Makin Membosankan

♥ Assalamualaikum ♥

Facebook Makin Hari Makin Membosankan | Semakin hari cik akak rasa bosan dengan media sosial facebook. Terasa ingin delete akaun cik akak. Payah...sentap.....yang perasan pun ada..hahaha

Cik akak ada pantau akaun facebook cik akak...bila scroll pun scroll...isi penting tak de....moment yang diupate status pun...lebih kepada perasan...syok sendiri dan lebih kepada sentap...hahaha...
Ramai yang sentap bila update status kat media sosial facebook. Paling lagi meriah..yang kutuk-mengutuk....kononnya dia lah sebaik manusia di abad ini...hahaha..
Amboi cik akak...ngamuk nampak..hahaha...
Bukan facebook je...tapi yang paling cik akak rasa nak sound-sound je nie....dengan makhluk Allah yang tak reti adap sopan kat akaun google+ cik akak tu...
Isk geram...nak komen...komen je yang berkaitan dengan entri...sibuk pula nak kasi cik akak sentap....syukur Allah masih bagi cik akak kesabaran.....dan cik akak doakan....makhluk Allah ini belajar erti sopan santun....
Amboi...angin satu badan pula cik akak..hahaha..pembawakan yang lebih matang kot..hahaha..
Lepas nie...jangan komen yang tidak kaitan dengan entri.....huhu...
Facebook......cik akak malas dah nak scroll-scroll..hahaha...bosan....bosannn....

6 comments:

  1. Komen keluar tajuk ke cik akak...sabar...sabar...acah acah nak bermanja dengan cik akak kot tu...ragam manusia yang sangat sukar dijangka kan cik akak..terkadang buat kita rasa terkilan..

    ReplyDelete
  2. slalu dpt cmtu.. hihihihi.. pe2 pun dnegan blog kita lagi senang luahkan eprasaan kita.. smua boleh baca.. hihiih

    ReplyDelete
  3. hehee qila ikut hati nk deactive je tp sbb ramai kawan dkt situ pastu uni pun mcm buat group dkt situ hihi tp mmg membosankan ah sng cerita hehe

    ReplyDelete
  4. Cik akak abaikn je makhluk tu...ada je yg x puas hati kn.sbr jak

    ReplyDelete
  5. Tak bosan kalau cik akak gunakan FB untuk advertise kan blog tu hehe

    ReplyDelete
  6. Semoga cik akak terus bersabar. Biar orang buat kita, jangan kita buat orang. Kan? hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN