Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Saturday, January 23, 2016

Dua Wajah Yang Menyebabkan Cik Akak Terjebak Dengan Running Man

♥ Assalamualaikum ♥

Dua Wajah Yang Menyebabkan Cik Akak Terjebak Dengan Running Man 
Walaupun cik akak hanya nonton ulang tayang di tv2. Tapi keseronokan menonton tu tetap feeling..hahaha..ala bila dah minat kat seseorang dalam rancangan tu..alahai..mesti terjebak.

Imej google
Gandingan kapel hari isnin inilah menjayakan rancangan running man bagi cik akak.
Ala serius sweet sangat. Dah tu paling sporting dengan shot-shot yang romantik. Ala cik akak nie..kalau part sweet gitu..hahaha..cik akak memang cair..hahaha..
Nampak betul kemesraan pasangan tu..cik akak hari minggu memang tak lepaskan peluang menonton..kalau yang ditayangkan di tv9 tu..asyik cik akak ingat..hahaha..
Dulu.....orang sibuk nonton running man...cik akak buat tak kisah pula..tapi bila dah terjebak..hahaha..cik akak yang mula....depan tv...

8 comments:

  1. Hahaaha suka juga ji hyo dan gary. Tp lg suka kwang soo si zirafah hehe.. suka nau buat2 sengal huhu

    ReplyDelete
  2. Haha, teringat waktu mula-mula tengok Runningman. Dulu tak heran langsung tp bila dah lama-lama terus terjebak. Tak tinggal sehari pun. Hehe

    ReplyDelete
  3. Monday couple best. tp skrg dah x de sgt dah

    ReplyDelete
  4. Cute...sporting...lucu...mereka nilah...lg satu kwangso dengan jong kook...gaduh saja..hihi..

    ReplyDelete
  5. Ni mmg cte plg ditunggu2. Siap download lg bila bosan2 bole tgk. Betullah dulu x berapa mnat. Skrg bila ada running man je trus x lepaskn pluang. Hehe

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sini cik akak...MD jarang tengok Runningman...jadi tak tau sangat..hihi...

    ReplyDelete
  7. saya suka tengok kwang soo dgn jae suk. dua2 tu perangai kecoh sangat. haha

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN