Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, December 6, 2015

Tarikh Sebenar Agihan Pembayaran BR1M 2016

♥ Assalamualaikum ♥

Tarikh Sebenar Agihan Pembayaran BR1M 2016 | korang dah kemaskini BR1M 2016 tak nie. Sekarang dah boleh kemaskini. Cik akak esok lusa nak kemaskini bahagian gaji...

Kemaskini atau permohonan baru 》》》Kemaskini BR1M & Permohonan Baru

Harus diingat kemaskini atau permohonan baru online hanya boleh dikemaskini menggunakan komputer. Pengguna tablet atau telefon bimbit tidak boleh. Paling senang..korang buat manual je....ambil borang dan hantar ke Lembaga Hasil berhampiran.

Tarikh agihan pembayaran BR1M

Kategori :E-Kasih, Isi Rumah (RM3000 ke bawah), Isi Rumah ( RM3001-RM4000)

Dibayar 4 peringkat pada tarikh 28 Jan 2016, 28 April 2016, 23 Jun 2016 & 28 Sep 2016.

Kategori - Individu

Dibayar sekali pada 28 Januari 2016 akan datang.

3 comments:

  1. Tq cik akak info ni...membantu sangat..cik akak jangan lupa ya update..

    ReplyDelete
  2. erm... allhamdulillah.... Allah Ya Razzaq..... :)

    ReplyDelete
  3. di keningau jg dah semua sibuk updated kan brim ni C A kemarin di lembaga hasil huuu berbaris them kat sana...

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN