Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, December 9, 2015

Rebut Peluang Menang Kontest SEO MYiDEAKiNi.com 2015

♥ Assalamualaikum ♥

Rebut Peluang Menang Kontest SEO MYiDEAKiNi.com 2015 - Cik akak tolong promote je...InsyaAllah bila ada idea bernas. Nak juga cik akak join. 5 penyertaan awal bakal menerima hadiah tetikus yang tak hidup..seperti gambar di bawah.


  
Kepada yang berminat untuk menyertai kontest SEO yang dianjurkan. Korang wajib patuhi berapa terma syarat yang telah ditetapkan oleh pihak penganjur. 

Panjang Artikel atau entri mestilah melebihi 300 patah perkataan dan isi kandungan artikel atau entri mestilah mempunyai ciri-ciri seperti berikut:
  • Ceritakan serba ringkas nama domain yang bakal dipilih
  • Tujuan anda berblog dan bentuk kandungan info dalam blog
  • Gunakan Tagline: "Menghubungkan Dunia Antara Bloggers"
  • Masukkan banner khas “Kontest SEO MYiDEAKiNi.com 2015"
Tarikh Mula Kontest: 09 Disember 2015
Tarikh Tutup Kontest: 09 Januari 2016
Artikel perlu diterbitkan dan dihantar sebelum 09 Januari 2015, Jam 23:59am

Berminat boleh cuba. Cik akak tunggu ada idea dulu. Tapi serius cik akak tak pernah join kontest yang bermotifkan SEO. Sebab ilmu cik akak tak cukup lagi...hahaha...Bukan tak berkeyakinan pada diri-sendiri tapi ilmu tu cik akak kena timbal guna pencedok dulu..hahaha...

Setiap kontest yang dianjurkan pasti ada hadiah yang lumayan. Bukan senang nak bersaing dapatkan hadiah nie. Kena usaha......rajin boleh menang...malas korang kandas lah..

Cik akak promote nie sebab teringin nak joinkan diri. Manalah tahu...cik akak boleh menang kategori SEO...hahaha.....kalau cik akak berangan...sampai ke bintang lah jawabnya. Sebab itulah diri cik akak. Bila nak dapatkan sesuatu...cik akak perlu impikan dahulu..hahaha...

Korang nak join bolehlah ke pautan link "Kontest SEO MYiDEAKiNi.com 2015"

7 comments:

  1. singgah pagi...
    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Lya bab menulis ni kurang...lya support cik akak caiyokk

    ReplyDelete
  3. Terima kasih CA atas promote artikel... :-D

    ReplyDelete
  4. CA layak dah tu masuk kontes SEO..mana tahu kan CA menang..ramai blog terkenal hebat..ada jg blogger baru menempah nama dalam SEO ni..tahnia bagus promot dapat pahala...

    ReplyDelete
  5. Mohlah cuba yer CA... Apa salahnya mencuba dala kontest ni nak menguji tahap mana ilm CA dalam SEO... :-D

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN