Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, December 1, 2015

Pastikan Blog Anda Ada Widget "Newer Post | Home | Older Post "

♥ Assalamualaikum ♥

Pastikan Blog Anda Ada Widget "Newer Post | Home | Older Post " - Memandangkan cik akak asyik sibuk je. Sampaikan tak sempat nak follow entri blogger ikut waktu. Kebiasaan cik akak terjah blog yang rajin komen blog cik akak. Cik akak tak lah dapat singgah hari-hari macam korang buat. Tapi cik akak akan buat marathon komen pada setiap entri yang cik akak terlepas.


Imej google...cik akak pinjam

Tak ada widget tu...memang sukar bagi cik akak walaupun ada widget blog arkib. Tapi serius cik akak lebih suka bw jika ada widget newer post, home dan older post..hihi..

Mohon blogger letaklah widget nie...tak lama mana pun..hihi..

Please.....

5 comments:

  1. sokong..
    Memang memudahkan kerja kita kalau ada widget tu

    ReplyDelete
  2. Mudah untuk rujuk entry2 baru dan yang lepas ye..

    ReplyDelete
  3. Kita x da , tlg la ajarkn mcm mna nak buat hihi

    ReplyDelete
  4. betul, kak.. napak macam remeh. tapi sangat penting widget ni. hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN