♥ Assalamualaikum ♥

 "MINI GIVEAWAY - SAYA NAK TOPUP"  

Alhamdulillah bersyukur ke hadrat ilahi dengan limpah kurnianya, akhirnya mini giveaway ini berjaya dilancarkan. Terima kasih kepada 14 sponsor yang sering memberi kerjasama yang baik. Dengan lafaz "Bismilah" cik akak membuka tirai "Mini Giveaway - Saya Nak Topup" .
<<SENARAI PESERTA>>
"Mini Giveaway - Saya Nak Topup"
klik banner - join
Syarat-syaratnya :-
  • Follow blog 
  • Buat entri bertajuk "MINI GIVEAWAY - SAYA NAK TOPUP"
  • Copy coding yang disediakan & paste kan dalam ruangan HTML
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini 
  • Giveaway berlangsung 18.12.2015 - 25.12.2015
  • Giveaway tamat 25.12.2015 jam 11.59 malam
  • Pemenang dinilai melalui RANDOM.ORG

  1. RM10.00 X 1 PEMENANG - AQMA
  2. RM10.00 X 1 PEMENANG - JAMIL MIX
  3. RM10.00 X 2 PEMENANG - ANIQ BUKHARY
  4. RM10.00 X 1 PEMENANG - SYAZA (Hanya HOTLINK )
  5. RM10.00 X 3 PEMENANG - NANIE
  6. RM10.00 X 3 PEMENANG - CIK EN
  7. RM10.00 X 1 PEMENANG - SYUHADA 
  8. RM10.00 X 1 PEMENANG - ABAM KIE
  9. RM10.00 X 1 PEMENANG - AQILAH 
  10. RM10.00 X 1 PEMENANG - NICK
  11. RM10.00 X 3 PEMENANG - QIYA SAAD
  12. RM10.00 X 1 PEMENANG - ARZ MOHA
  13. RM10.00 X 1 PEMENANG - WAWA
  14. RM10.00 X 1 PEMENANG - EIRA
  15. RM30.00 X 2 PEMENANG - CIK AKAK (Selaku penaja rasmi)
  16. RM10.00 x 2 PEMENANG - ETUZA (Pertambahan Sponser)

Post a Comment

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Kita join ye ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  3. Asalam kak kita..dtg join
    http://blogashalya.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  4. Cik akak PC join ye,,.hihi...
    http://perducinta.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  5. Saya join :)
    http://franntsh.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  6. SALAM DARI SEGMEN YANG SAMA http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  7. join ye :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  8. http://qileh.blogspot.com/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    wiwiwi qila dh join hihuhi xD

    ReplyDelete
  9. Asalam lapor diri ya Cik Akak, niat menyokong ya..
    http://madey09.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  10. Ramainya blogger sponser ..terkejut..hebatnya sesama blogger

    ReplyDelete
  11. Cik akak saya sponser ya RM 10 untuk dua pemenang ya..boleh kan. Saya tak berapa faham hari tum sekarang dah nampak ok saya sponser ya. senaraikan nama Etuza pula ke dalam raungan sponser ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh..sekejap lagi cik akak update entri k

      Delete
  12. alamak saya join pula ..tak apa kira pengisian entri di laman Etuza..nanti random tu tak payah lah bagi saya..kan sponser ..hehehe..

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah ..kita niat memberi dan menyokokg sesama kawan blogger..

    ReplyDelete
  14. Sya join :')
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  15. Join juga yer CA..

    http://www.myideakini.com/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  16. salam..join ga..

    http://www.linazlina.com/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    tq

    ReplyDelete
  17. saya join :)

    http://eiydacalyx90.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  18. Meriahnya giveaway ni..ramai rupanya orang nak topup free..hehe..good luck semua ye..nanti insyaallah boleh sponsor lebih..thanx to cik akak yg accept sy jadi salah seorang sponsorship..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah....semoga mini giveaway berjalan lancar

      Delete
  19. saya join :)

    http://eiydacalyx90.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  20. wawa join..")

    http://vitaminwawa.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  21. good luck kepada yang join.
    kalo buat giveaway lagi gtau saya eh..nak jadi sponsor lagi :)

    ReplyDelete
  22. Anis join :)

    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup-klik.html

    ReplyDelete
  23. Joined :D

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  24. Salam Cik Akak ;-)

    Fiza join ye

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  25. join
    http://husnadirah.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  26. Saya join
    http://penselduabee.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  27. http://fakmal0.blogspot.com/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    Saya join .

    ReplyDelete
  28. saya join :)

    http://masitaeyta.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  29. saya join ;)

    http://qistinalebleb.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  30. join
    http://itsmelyya.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  31. Fiefi join =)

    http://blogfiefi.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  32. http://adrianaawing25.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  33. saya join ye... ^-^
    http://khairinavogue.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  34. Joinnnnn

    http://meurametsuu.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  35. JOIN :)
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  36. Join.... :)

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  37. http://messarah.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  38. bismillah..
    saya join ya sis..harap any update sis beritahu ya..

    http://fiazdiary.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  39. Salam, saya join yee

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  40. saya join:d!!!!
    http://meetninaa.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  41. bismillah, saya join :)

    http://amirahamer.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  42. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  43. http://strawberrysgurls.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  44. http://faimarstory.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    Saya JOIN !! :D FOLLOW saya balik taO hehe

    ReplyDelete
  45. http://cikgufaizcute.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  46. akak di tag singgah dari http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-encik-kidal-20.html

    ReplyDelete
  47. Datang singgah sini sambil join GA :D

    http://lalladancera.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  48. JOIN :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  49. http://farahanasharif.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html ayu joinn :D

    ReplyDelete
  50. http://www.arzmoha.com/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  51. Shawal join.. :)

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  52. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  53. Assalammualaikum, yanie join :) http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  54. http://umikasum.blogspot.com/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  55. saya join :)

    http://ainulaqma.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  56. tahnia ya ramai dah penyertaan bloh blogwalking

    ReplyDelete
  57. Sal join ya:

    http://www.kisahpondokkecil.com/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  58. kathy join sis..

    http://kathyrbain.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  59. http://lolarash.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  60. join

    http://hikayatceritaadniadfa.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  61. Salam Yaya join :)
    http://aleiyamustaffa.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  62. http://ohmysecondblog.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  63. http://aisyasakura.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete
  64. http://nuurhuudaa.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    ReplyDelete


Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

 
Top