Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, December 17, 2015

Korang Pasti Tersuka Tanpa Sengaja Kat Blog Aku

♥ Assalamualaikum ♥

Korang Pasti Tersuka Tanpa Sengaja Kat Blog Aku - Mahu diketuk kepala ke cik akak nie. Tak habis-habis dengan wajah blog baru dia. hahaha..Bukan apa saja je cik akak bagi korang cemburu dengan wajah blog kesayangan hamba..hahahaha...


Cik akak bukan nak riak tapi serius cik akak suka dengan penampilan baru blog cik akak. InsyaAllah tak de aral menyimpang cik akak nak updates bloglist cik akak tu. Buang yang keruh..ambil yang jernih...hahaha...boleh lupa lagu tu cik akak nie kan.

Ala cik akak sayang blog cik akak nie. Kenapa cik akak sayang sangat blog nie....

Sebab blog inilah satu-satu harta yang cik akak ada..hahaha...isk-isk cik akak asyik sedap mulut dia je nak jawab. hahaha...ala cik akak jawab dengan ikhlas hati cik akak...

Blog ini cik akak tubuhkan tahun 2012. banyak juga sejarah blog cik akak nie. Kalau nak di buku kan. Agaknya boleh setebal kamus dewan bahasa dan pustaka...hahaha...

Nah cik akak tahu korang pun sayang cik akak kan. Korang mesti nak cik akak berjaya dalam penulisan merapu cik akak nie. Korang ingat tak motto blog cik akak suatu ketika dulu. Kalau nak diulangtayang agaknya berapa cik akak kena bayar kan...haha...

Sejarah kebangkitan blog cik akak nie pun macam tuannya juga....turun naik macam nafas cik akak juga. Selagi cik akak bernafas. Selagi itulah blog cik akak akan bernafas.....Apa yang menyedihkan cik akak....Andailah esok lusa cik akak dah tak ada....siapa agaknya yang nak taip entri blog cik akak. Ala part ini yang buat cik akak rasa nak nangis....meraung bagai. Sebab cik akak tak tahu...ajal maut kan rahsia Allah...

Cik akak bukan nak sedihkan hati pembaca blog cik akak. Tapi tu lah...cik akak tak dapat tahan nak luahkan apa yang cik akak rasa sekarang nie.

Dongak ke langit anda nampak bintang, melihat di dasar lautan anda nampak mutiara...sejauh anda melihat biarlah dengan mata hati :)
Inilah motto blog cik akak...sampai sekarang cik akak pegang...alhamdulillah...blog cik akak masih setia memenuhi ruang alam maya. 
Motto tu lah kekuatan cik akak jadi penulis alam maya ini. Selagi kita bangkit selagi itulah kita akan berjaya. Jangan mengalah dengan dugaan dan ujian yang kita dapat hari ini. Tapi bangkitlah dengan dugaan dan ujian itu. Kerana kekuatan kita terletak pada kelemahan kita.
Apa yang cik akak bebel sampai memanjang macam nie sekali...serius inilah cik akak korang. Lemah tapi ada kekuatan. Sebab kelemahan itu cik akak jadikan kekuatan untuk cik akak lebih maju.
Isk-isk...cik akak nie nak cerita lebih....tapi takut korang jemu baca entri cik akak....Sebab koranglah rakan cik akak...sahabat serta teman cik akak....aku sayang korang blogger.....
Dah habis baca...korang jangan nangis pula...cik akak tahu...entri cik akak nie sedih..tapi korang boleh gembirakan cik akak kan....Tolong komen boleh...hahahaha...Nah kalau cik akak hidup dengan lagu suspen...korang faham-faham lah....aku cik akak yang kuat bergurau senda.....
Aku sayang korang blogger....semua blogger aku sayang....tapi tak lah sampai kawen dengan blogger..hahaha...nanti tak pasal-pasal berebut nak updates entri....Kalau berjodoh pun...Dia kena bagi laluan kepada cik akak dulu updates entri...hahahaha....
Selamat membaca blogger...jangan sedih...sebab cik akak sayang korang...

7 comments:

  1. Assalamualaikum cik akak..
    Sesekali kena tukar mood juga kan.. Kenalah sangat blog bertukar wajah sempena tahun baru akan datang.. :-)

    ReplyDelete
  2. Hihi...betul la..bila kita jatuh kena cepat2 bangkit...in sha Allah double nikmat yang kita rasa nanti...

    ReplyDelete
  3. terharu pula baca entri ni cik akak. inilah semangat berblogging yg kita kena ada :)

    ReplyDelete
  4. Kita pun syg kat cik akak..cntik blog akak

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum... naomie,

    semoga terus sukses dalam penulisan dan ramai pembaca. Template nie diedit oleh saudara BM mesti baik punyer.

    mselim3

    ReplyDelete
  6. Tacing entry akak Kali ni hihii syg Akk

    ReplyDelete
  7. Tacing entry akak Kali ni hihii syg Akk

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN