Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, December 8, 2015

Habis...Habislah...Buka Tutup...Buka Tutup Sampai Pecah

♥ Assalamualaikum ♥

Habis...Habislah...Buka Tutup...Buka Tutup Sampai Pecah 



Habis..habis lah.....buka tutup...buka tutup je peti sejuk. Ni lah kerja anak buah cik akak...entah apa yang seronok sangat buka tutup peti sejuk tu....

Cik akak tak puas hati..terus tengok apa yang dia buat....dah agak dah....dia main telur dalam peti sejuk....habis pecah..hahaha...

Ala sayang..telur tu tak masak lagi...kenapa lah dibuat main pondok2 sampai pecah.....syukur tak pecahkan semua telur dalam peti sejuk. Kalau tak....habis terbuang macam tu je....

Anak buah cik akak nie....memang part macam agak lasak sikit..,tak boleh tengok langsung...mulalah dah buat plan...haha...tak kira....orang tengok ke apa....tak kisah semua nya....

Hari ini sebiji...entah esok lusa....sebijik lagi telur pecah..hahaha...kalau macam nie gayanya...mahu bankrup mak mok di buatnya...

Kereta dah beli.....pergilah main keta....nie tak...peti sejuk juga yang jadi tumpuan langsung.....

Mana tak nya....ada telur dalam peti sejuk....

14 comments:

  1. hahaha..dia dah boring dgn kereta dia tu..nak main telur pula

    ReplyDelete
  2. hihihi.... lebih kurang citernya ngan anak2 saya....

    ReplyDelete
  3. Cik akak kna slalu ngitip ler..hihi

    ReplyDelete
  4. hehe... memang habis la kan telur tu... its ok, anak bijak tu... diorg nak explore....

    ReplyDelete
  5. sifat ingin tahu membuak buak la tu...hee

    ReplyDelete
  6. Cik Akak manggakan jer peti ais tu... hehe

    ReplyDelete
  7. Hihihihi...hai....janfan masukkan kereta dalam peti ais tu sudah..

    ReplyDelete
  8. adoi hahahaha layan kan aje sampai dia bosan hahahah

    ReplyDelete
  9. Suka wap aircond peti sejuk yg sejukk kot hihi..sbr yer cik akak

    ReplyDelete
  10. Salam singgah pagi cik akak....kesian telur² tu yer cik akak....hihi

    ReplyDelete
  11. keletah anak anak kan...tapi kdg kdg rasa nak mrah, kdg kdg mencuit hati...

    ReplyDelete
  12. Pulak dah...kena beli mainan peti ais untuk anak tu...hehehe :-D

    ReplyDelete
  13. Lissa dulu pun suka main peti sejuk. hahaha

    ReplyDelete
  14. mujur belum pecah semua C A..kan. Tak apa bagi adik tengok yg pecah tu dah tak boleh makan..harap menjadi tak buka tutup lagi..anak etuza dahulu macam gini juga..suka main tutup peti sejuk..hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN