Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, December 29, 2015

Blogwalking LWN Comment

♥ Assalamualaikum ♥

Blogwalking LWN Comment | Dua perkara ini memang tak boleh lari dari blogger. Anda bergelar blogger...anda perlu blogwalking...perlu komen....tak kan nak biarkan entri korang tiada support komen dari blogger lain.

Imej google
 
Jadi blogger ni kita tak boleh malas. Hahaha...serius cik akak pun kekadang..mood lari nak blogwalking dan komen..Tapi bila cik akak ada masa.....cik akak lakukan dua kerja nie....
Tak penat ke?
Penat memang penat....tapi tak kan korang nak biarkan orang singgah komen blog korang begitu sahaja. Tak baik untuk kesihatan korang..hahaha....orang komen...kita balas komen...tak hari ini kita singgah.esok lusa..yang penting hargai pembaca anda...
Ala setakat komen...bukan ambil masa lama pun..yang penting jadilah blogger yang berhemah....komen anda janganlah menyakiti mana pihak yang lain......komen juga janganlah tak berpuas hati dengan entri yang disampaikan..
BLOGWALKING DAN KOMEN...
Anda sebagai blogger wajib amalkan...tak kira korang penat..yang penting hargai pembaca...
Sekarang nie....cik akak masih mood bercuti...blogwalking dan komen memang cik akak tangguhkan buat sementara waktu. Tiba masanya....cik akak berbalas komen...hihi..
Lagi pun blog cik akak hanya ada beberapa orang pembaca setia...cik akak dah kenal sangat..hihi....
Blog mereka...wajib cik akak terjah....komen....komen dan komen lagi...

6 comments:

  1. dah habis cuti tu jemputlah terjah blog abah plak...thank you in advance..

    ReplyDelete
  2. setuju cik akak..blogwalking...tinggalkan komen..itu cara hargai rakan blogger yang singgah di blog kita...walau hanya komen yang simple..memadai buat kita atau mereka tersenyum dan rasa dihargai..

    ReplyDelete
  3. Memg prlu bw n komen, adat brblog kn memg mcm gitu hihi...tpi tgk pada keadaan masa la juga kn

    ReplyDelete
  4. saya ni jenis malas update entry. blogwalking blog org lain tu rajin jugaklah :p

    ReplyDelete
  5. Niat yg baik harus diteruskan..moga cik akak lebih maju dan bersemangat dalam dunia blogging.

    ReplyDelete
  6. Setuju tu cik akak..tak boleh malas nak berblogwalking dan komen ke blog sahabat..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN