Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, December 2, 2015

Blog Ditutup...Tuan Blog Nak Tidur

♥ Assalamualaikum ♥

Blog Ditutup...Tuan Blog Nak Tidur 


Memang patut lah cik akak ngantok. Jam dah dekat 12 malam....isk..isk...burung hantu,..seram.

Mata tak dapat nak tahan dah...esok kita sembang lagi ye....bye...bye....tuan blog nak masok tdo...

Ok cik akak nak berlayar dulu...

16 comments:

  1. Replies
    1. Tumpang lalu...tuan puteri dah bangun..hahaha

      Delete
  2. Amboiii akak.. suspen je.. ingatkan tutup sebab apa td..
    Hahaaa Selamat malam kak..
    Moga esok lebih indah berbanding hari ni dn hari-hari sebelum nie, Aamin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...ngantok lah dik..
      Tu yang buat macam tu

      Delete
  3. asalam aikk!! lawa lah blog Cik akak ada perubahan nampak ni..ook tidur tu wajib ..rehatkan diri ya..tapi dah siang dah sekarang hehehe..semalam sebenarnya cerita ni kan...harap ceria pagi khamis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aie blog sama je tu cikgu..hihi
      Tak berubah lagi nie cikgu

      Delete
  4. ikhlas Etuza katakan, cara kita berblog ada nilai murni, kita adalah penggiat online yang berhemah ..so ada perasaan sayang dengan blog..begitulah dalam hati Etuza. Ya lah kan dapat ilmu..pengalaman baru pengetahuan baru..cik akak ajar lah siapa remaja sana buat blog pula them after SPM kan..pengisian waktu..cik akak bagi tips jadi penggiat maya yang bermoral..inshaallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah cikgu..cik akak tolong setakat termampu je cikgu....

      Delete
  5. Salam singgah sini cik akak...wahh...lewatnya cik akak beradu...kalau diana jam 8 ke atas mata dah mula bergam²...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha,..sibuk tunggu nak nonton tuannanas mikael diana..
      Tu pasal lambat

      Delete
  6. singgah sini,godek2 entri apa yang ada hihi :P

    ReplyDelete
  7. Singgah sini....tengah lewat malam mana boleh ber-blog...time tidur...zzzz :-D

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN