Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, December 6, 2015

Baru Nak Marathon Komen....Bateri Pula Habis

♥ Assalamualaikum ♥

Baru Nak Marathon Komen....Bateri Pula Habis | Bateri tablet nie memabg agak sengal..hahaha..tak sampai sejam guna untuk bw blog...mulalah habis bateri...belum sempat nak marathon komen..hahaha..ada 2 3 blog je sempat komen...



Dulu cik akak berblog guna laptop. Maklumlah laptop dah lama rosak sebab siang malam guna untuk berblog. Tak berhenti-henti online..haha..tu pasal rosak...

Sekarang...guna tablet dengan smartphone....satu habis bateri...boleh guna satu lagi...yang penting...boleh up entri...hahaha...

Tablet cik akak nie....berusia 2 tahun lebih dah...lama juga dah guna...sekarang nie...memang guna untuk blogging je...

Tu pasal..bateri tak sampai sejam dah habis...kuat sangat online...

Nie tengah charge juga...nak buat macam mana...tak de laptop lagi..guna apa yang ada je lah..yang penting....

Penulisan berjalan lancar.....



13 comments:

  1. hehe... minta dicharge la tu... sy guna latop cik akak.... lum sampai masa nak beli smartphone lg.... hehe kekadang cian gak kwn2 duk boleh sms je ngn sy... tp kan daya.... ikut Allah jer la, klu Dia kata blh guna smartphone camana keadaan pun dapat gak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau guna laptop...nak bw memang seronok..tapi smartphone bagai....emm...payah juga...bila bab nak cari link...hihi

      Delete
  2. Klau guna hf memg pyah nak bw...nak minta bli leptop baru gayanya mcm tu kak hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah dik...agak2 nya bila dapat laptop baru,.kiki

      Delete
  3. Hai cik akak saya singgah sini. Bateri saya masih penuh hehehe baru lepas caj

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi...tak pe...esok penuh lah bateri tablet cik akak..haha..guna hp kecik je dulu

      Delete
  4. cik akak pakai phone yg sama macam ayah ina ^^

    ReplyDelete
  5. Bg Kp mcm susah je kak blogging pakai fon.. huhuu mybe sebab tak biasa kowt.. tak pun sbb skrin kecikk.. hehee

    ReplyDelete
  6. kalau nak komen n BW memang seronok guna laptop..huuu

    Selamat BW sini :)

    http://wzalehawismail.blogspot.my/2015/12/tinggalkan-url-blog-anda-di-teratak.html

    ReplyDelete
  7. lptop rosak hntr je repair kat lowyatt., hehe2

    ReplyDelete
  8. Sama. Tab Sha pun sekejap bateri drain ke longkang T_T
    Tak sempat bw pun, update entry sikit terus kiok.

    ReplyDelete
  9. tak apa cik akak...slow2.satu persatu...in sha Allah boleh tu..tapi betul la..tab PC pun cepat kong..risau hati kitewww..

    ReplyDelete
  10. wah brand samsung terkenal..bagi cas full baru hebat kan C A

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN