Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, November 2, 2015

Tebus Point 8Share Dapat Baju 8Share

♥ Assalamualaikum ♥

Tebus Point 8Share Dapat Baju 8Share | Dah lama dah cik akak kepinginan dengan baju 8share ni. Akhirnya..cukup juga jumlah point cik akak nak tukarkan dengan baju nie..


Baju best giler eh...jenis kain pun boleh tahan. Cik akak suka..hari tu cik akak ambik saiz S je...syukur muat. Perasan bajet badan besar..hahaha...

Point je banyak..haha..tapi income tak de...tak pe..yang penting baju 8share dah dapat...slow-slow nak berjinak kembali dengan 8share.


7 comments:

  1. wah... tahniah cik akak... :D saya pun dah stop share special 8share ni...

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak.. Kita pun tgh tunggu bju yng ditebus ni. Hihi.. Nti kita tukar2 klik ye. Moga sama2 masuk income pula.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh....jana pendapatan....rasanya akak dah tebus points dua minggu lepas...alahmdulillah..dapat juga akhirnya

      Delete
  3. Wahh..tahniah cik akak. dah lama ciktie stop share 8share ni. jelous la pulakkk

    ReplyDelete
  4. tahniaaahh akak.. Lissa kurang aktif guna 8share nii. hehe InShaaAllah try aktifkan balik lah. hehe

    ReplyDelete
  5. besnyee..nak redeem jgk lah klau camtu..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN