Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, November 12, 2015

Rahsia Menjana Pageview Harian Gempak

♥ Assalamualaikum ♥

Rahsia Menjana Pageview Harian Gempak - Rahsia cik akak semua blogger tahu. Inilah yang menarik pageview harian cik akak gempak macam pisang goreng. Harian boleh capai beribu-ribu lemon. Lepas tu buat ais lemon tea...kaw-kaw pun boleh.




Hanya pautan novel tak kan boleh dapat segempak tu pageview cik akak. Dulu memanglah payah...selagi kita usaha....pasti berbalas dengan seribu kenikmatan.

Nie cik akak nak tanya...korang pernah tak tengok link entri cik akak di pautan kelab atau grup yang ada di facebokk. Sungguh tidak pernah kan...lebih mungkin jarang kan. Cik akak lebih suka entri cik akak di baca secara di blog..hahaha....hangit lah...

Inilah rahsianya.....tak payah cik akak nak jelaskan lebih lanjut...tengok je...hahaha

11 comments:

  1. alhamdulillah..seronoknya...syukur..moga berterusan begitu ye cik akak..sokong..

    ReplyDelete
  2. Cik akak, bagilah tips sikit...
    tengah merangkak ni...dan baper lama nak sampai tahap macam cik akak ni...:)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Belum bol3h kalah blog SP...beribu lemon masok pageview

      Delete
  4. wowww...byknya page view...kipidap!! :D

    ReplyDelete
  5. saya pun tak publish kat facebook . target pembaca dr google search engine je senang ...

    ReplyDelete
  6. tahniaaah kakkk.. hebatt lah akak :D

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN