Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, November 9, 2015

Promo Giveaway Simple By Cik Akak & Sponser

♥ Assalamualaikum ♥

Promo Giveaway Simple By Cik Akak & Sponser  - Giveaway berlangsung selama 10 hari bermula pada tarikh 13 November 2015 dan tamat pada 22 November 2015 jam 11.59 malam.

Entri hanya promo sahaja....kalau nak join..tunggu tarikh giveaway dilancarkan. Jangan lupa temujanji cik akak dan semua blogger...join jangan tak join...

Giveaway Simple by cik akak & sponser



Syarat Penyertaan : 

  • Follow Blog
cik akak  kathyrbain | syamimi  | wawa I Farah Arina | Salina Johari  | Ainul Aqma JMbelog  | Lorongcinta | Duniakita  |
  • Likes fanpage -  JMbelog I cik akak I cinta itu indah | Ainul Aqma 
  • Follow facebook - cik akak I JMbelog I Salina johari
  • Follow Instagram & Twitter - JMbelog I JMbelog I Salina johari I Farah Arina | Ainul Aqma 
  • Masukan link blog ini dalam senarai bloglist anda : http://kathyrbain.blogspot.my/
  • Buat entri bertajuk "Giveaway Simple by cik akak & sponser"
  • Copy coding yang disediakan & paste kan dalam ruangan HTML
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini 
  • Giveaway berlangsung 13.11.2015 - 22.11.2015 [10 hari]
  • Giveaway tamat 22.11.2015 jam 11.59 malam
  • Pemenang dinilai melalui Nombor Cabutan Bertuah

Hadiah Giveaway

  • cik akak - Cash RM50.00 x 2 pemenang 
  • KathyRbain - Topup RM10.60 x 1 pemenang
  • Syamimi - Cash RM5.00 x 2 pemenang
  • Wawa - Topup RM10.60 x 2 pemenang
  • Farah Arina - Topup RM10.60 x 1 pemenang & Topup RM5.00 x 1 pemenang
  • Salina Johari - Cash RM10.00 x 2 pemenang
  • Ainul Akma - Topup RM10.60 x 1 pemenang
  • JMbelog - Topup RM10.60 x 5 pemenang
  • Lorongcinta - Topup RM5.00 x 2 pemenang
  • Duniakita - Topup RM5.00 x 2 pemenang
Perhatian - syarat boleh follow awal-awal kalau nak join....ada lagi yang cik akak tak masukkan lagi link. mohon alert ya...



4 comments:

  1. PC follow blog je boleh tak cik akak..yang lain macam tak boleh penuhi je...hehe..gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ada fb boleh follow..tak de cik akak tak.paksa..haha..syarat instag, Twitter tu...jika ada je..

      Delete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN