Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, October 29, 2015

Top Commentators Widget Berfungsi Balik

♥ Assalamualaikum ♥

Top Commentators Widget Berfungsi Balik I Sejak akhir ini widget top komen di blog cik akak tidak berfungsi. Bagaimana nie...sayang nya yang komen tak dapat dibalas komen balik. 


Tukar kod lain pun tak bersesuaian dengan citarasa cik akak. Maklumlah bila usia dah meningkat. Motif bunga-bunga dah tak mahu..haha..jiwa orang dewasa tu juga yang menjadi pilihan.


Terus cik akak cuba...cik akak pilih yang tak de image blogger. Nampak matang sikit kan. Matang tu penting..hahaha...

Top komen nie cik akak pilih yang ada link. Senang sikit nak balas komen blogger.

Kalau nak guna widget ni boleh klik >>>Pautan INI

10 comments:

  1. ehh. ada nama Lissa, hehe
    Lissa punya top commentor pun hilangg haritu. lepastu delete. ni mau pasang balik laa.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau guna sama dengan cik akak hari tu..memang dah tak berfungsi

      Delete
  2. wahh..byk nye komen diorg bg.hehe

    ReplyDelete
  3. Terima kasih..widget top komentator memang tidak berfungsi 2 bulan terakhir ni. Mungkin disebabkan google tidak lagi menjadi host untuk semua javascript bermula pertengahan tahun 2015..:(

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN