Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, October 22, 2015

Melanggan Internet Digi 14GB Sebulan Percuma 7GB

♥ Assalamualaikum ♥

Melanggan Internet Digi 14GB Sebulan Percuma 7GB | Tertiba angin cik akak melanggan internet digi 14GB sebulan. Inilah kali pertama cik akak melanggan pakej tersebut. Percubaan pertama untuk tempoh sebulan.

Apa yang menarik pakej 14GB nie...dia ada percuma 7GB. Penggunaan data percuma 7GB hanya boleh diguna pada jam 1.00 pagi hingga 7.00 pagi. Nampak tak....berbaloi bagi yang biasa online pepagi buta...cik akak....agaknya tak guna kot..hahaha...jam tu cik akak tidur dah..

Bangun subuh boleh lah guna line percuma tu...

Langgan 14GB harga pembelian RM88.00 sebulan
Percuma 7GB - 1.00 pagi hingga 7.00 pagi

Entahlah boleh tahan ke tidak pakej ni sebulan untuk cik akak online...emmm...
Tengok je dulu..kalau sesuai...memang nak langgan pakej nie setiap bulan...boleh lah blogwalking..

4 comments:

  1. Lya guna yg 30hinggit tu je hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak cukup dik....online blog je dah habis

      Delete
  2. 14gb untuk rm88 oshem juga pakej ni.. shad tak pernah lagi pakai digi..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN