Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, October 15, 2015

Kenapa Aku Suka Minyak Wangi Berjenama Mewah

♥ Assalamualaikum ♥

Kenapa Aku Suka Minyak Wangi Berjenama Mewah | Kegilaan cik akak pada minyak wangi memang tak dapat dinafikan. Entah apa yang mendorong cik akak...hahaha...paling cik akak suka minyak wangi berjenama mewah..haha...



Sebenarnya...cik akak tak memilih pun nak guna minyak wangi apa. Mahu yang murah pun cik akak main bedal je..yang penting kewangian yang tak menyegat...kasi lembut-lembut sikit ma...hahahha..

Kalau yang menyegat lubang hidung...serius serangga pun boleh mati...inikan pula tuannya..hahaha..

Cik akak paling suka minyak wangi berjenama mewah nie...sebab tahan lama wanginya...sembur sikit pun, satu rumah boleh cium baunya..

Lagipun wangian...memang meletup super beb...wangian lembutan keseksian si pemakainya...hahahaha..

Orang kata....minyak.wangi berjenama mewah nie..boleh tahan lama...sebab kita sembur sikit pun dah wangi...

Tapi yang paling bestnya...bila memakaian wangian mewah....terasa hidup penuh dengan kemewahan..hahaha..lantak lah engko cik akak...

Tapi satu hal yang cik akak tak suka...minyak wangi berjenama mewah nie...harga memang mahal..haha..habis duit gaji nak beli satu botol kecil tu..hahaha...nampak tak..kedekut eh..hahaha....

Tapi bila angin cik akak nie.....sepoi-sepoi bahasa....mahal mana pun...gigih juga nak beli...hahaha..ada aku kisah...sebotol kecil pun..janji aku puas....

Kegilaan yang melampau..dengan minyak wangi berjenama mewah...

6 comments:

  1. Mak saya pun mcm tu haha

    Jom Terjah: ketahui sebab & kenapa trend Fesyen Lelaki semakin popular sekarang ni!

    ReplyDelete
  2. Lissa suka pakai perfume yang mahal juga, tapi selalu cari perfume bila ada offer. haha

    ReplyDelete
  3. Sama lah kita. Ada sekali tu, gila shopping perfume. Asal balik je, menyoping dalam airport. last-last pitam duit susut tak sampai hujung bulan lagi, hiks :p. Yang best perfume mahal ni, wangian tahan lama dan bau dia tak sama dengan yang lain. So rasa special sikit. Sikit je lah, haha ^^

    ReplyDelete
  4. Yang penting wangi dan selamat digunakan..;)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN