Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, October 23, 2015

Iklan Ashadee Di Blog Tapi Tak Dapat Lagi Income

♥ Assalamualaikum ♥

Iklan Ashadee Di Blog Tapi Tak Dapat Lagi Income I Lawak pula cik akak nie kan. Orang daftar ashadee cik akak pun nak join juga. Last-last tak dapat income. hihi...sesaja je nak kasi gempak blog dengan iklan ashadee. 



Niat memang teringin nak jana pendapatan melalui program ashadee ni. Tapi malangnya tak reti nak berjualan niaga..hahaha..Kalau setakat tempek banner kat blog. Siapa yang nak beli kan. Tak ada pembantu jualan....

Cik akak tengok dulu macam mana...kalau sampai hujung tahun ni tak ada hasil juga....Terpaksa juga buang banner iklan yang menyemak kat blog...

Bikin sentap je entri cik akak kan...lantak lah..semangat belum betul lagi nak jana pendapatan melalui ashadee....orang lain dah dapat bayaran...cik akak masih kosong lagi akaun...hampa tak korang..hahaha....

Kegigihan itu perlu....tapi aku saja buat main-main je...da......logout dulu....

3 comments:

  1. Samalah kita cik akak..yang penting kita kena update entry tentang produk jualan dari ashadee ni..kekadang tu copy paste je ayat kat publisher tu..kena betul2 belajar pasal ashadee ni baru boleh jana duit kan cik akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah...cik akak sesaja je kak..kalau ada rezeki kat ashadee tu alhamdulillah kan kak

      Delete
  2. cik kumbang pun baru je daftar semalam hihi

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my/search/label/DIY

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN