Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Saturday, September 12, 2015

Hanya 12 hari...Pendapatan Nuffnang RM15.77

♥ Assalamualaikum ♥

Hanya 12 hari...Pendapatan Nuffnang RM15.77

Bagaimana boleh sebanyak tu cik akak...cik akak buat macam mana...yang tu cik akak tak berani nak jawab.....pendapatan nuffnamg cik akak memang melalui cpuv nuffnang yang singgah di blog..alhamdulillah....rezeki sentiasa ada...terima kasih blogger yang singgah blog....hari-hari korang singgah blog cik akak...cuma cik akak je tak berkunjung diblog anda.  


TOTAL EARNINGS

RM15.77


Siapa tak teringin tambah bajet blogging yang free macam nie..hahaha...rm15.77 dah cukup banyak dalam tempoh 12 hari....hujung bulan nie....boleh lah cash out lagi kan..hihi..untung badan...banyak yang menolong...

Cara cik akak senang.....tingkatkan pageview...tarik lebih ramai pengunjung...insyaAllah pasti ada rezeki lebih.....

4 comments:

  1. dulu selalu nk kejar earning... tak pernah dpt..
    skrg ni dh busy kerja n buat blog ikut apa yang sempat.
    dpt juga sikit berbanding dulu. syukur.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki cik akak..masuk tabung cik akak..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN