Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, September 6, 2015

Dah Musim....Tapi Aku Tak Makan

♥ Assalamualaikum ♥

Dah Musim....Tapi Aku Tak Makan

Sebut je buah cempedak mesti semua tahu kan. Buat cucur sedap nie. Makan tengah panas lepas goreng memang aummm..hahaha..macam lah cik akak makan.

Cik akak memang reti makan cempadak...tapi cik akak ada alahan bau wangi buah cempedak. Boleh pula macam tu...hahaha...spesis manusia yang tak boleh mencium bau yang terlampau menyegit batang hidung.



Sebenarnya migrain yang buat cik akak tak suka cempedak nie..asal cium je..mulalah pening semacam.....bukan tak mahu makan. Masalah migrainlah sebab utama cik akak tak suka cempedak. Selain itu, masalah perut meragam bila makan...hahaha...alahai kesiannya...

Dah berapa lama dah cik akak tak makan cempedak....



6 comments:

  1. sodap ni... mkn time hujan.nk pns2...lapo plak

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum.... naomie,

    perasaan tak domain naomie > http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/ bukan http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/ naper yer.. mselim3 punyer domain pun sama...

    mselim3

    pls: perasan masa pagi nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blogspot tukar dah mselim...hari tu dah blogger bisik2 soal nie...

      Delete
    2. ooooo... kisah nyer. mselim3 ketinggalan bas ruper... terima kasih reply pertanyaan mselim3 ..

      mselim3

      Delete
    3. Mula cik akak pun tak perasan..tu pun ada blogger kathy rbain yg inform...jarang bw....buka blog sendiri pun tak tengok link lagi..

      Delete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN