Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, August 26, 2015

Tingkatkan Trafik Blog..Peluang Jana Pendapatan Nuffnang Anda

♥ Assalamualaikum ♥
Tingkatkan Trafik Blog..Peluang Jana Pendapatan Nuffnang Anda. Alhamdulillah...baru sebulan dah boleh cashout. Cik akak main tipu ke...Ala...takde cik akak main tipu eh...earning nuffnang nie yang sayang sangat cik akak...jangan cemburu pula dah...rezeki korang pasti ada juga kan..banyak sikit..kita bersyukur lah..

Perkara paling utama yang cik akak buat untuk tambah pendapatan nuffnang ialah

  1. Tingkat trafik blog. Tak susah mana pun janji bijak mengolah entri...jeng-jeng...mesti ada yang kata payah kan...tapi selagi kita berusaha...selagi itulah rezeki sentiasa ada untuk kita...
  2. Updates blog setiap hari...walaupun hanya seketul entri je..yang penting ada...tak pun sehari dapat naikkan entri 2 atau 3 kali...lagi banyak..lagi bagus...sebab pembaca perlukan entri baru untuk dibaca..
  3. Buat jadual naikkan entri di blog. Cik akak memang buat jadual bila up entri...kalau tak sempat pagi...tengah hari boleh upkan..tak sempat juga malam....jadual ini boleh mendisiplin kita dengan tanggungjawab seorang blogger.
  4. Pantau akaun nuffnang seminggu sekali....cik akak memang sentiasa pantau perkembangan nuffnang cik akak...sehari pasti ada buka akaun nuffnang....
  5. Semak keyword mana yang hangat di nuffnang. Cara ini memang cik akak praktikal dari mula berblog sentiasalah pendapatan nuffnang cik akak bertambah..dari satu angka kepada angka yang lebih besar.
  6. Sila pantau juga jumlah pengunjung dan unique di akaun nuffnang....sekiranya ada cpuv nuffnang yang banyak bertingek atau status on going....korang wajib naikkan jumlah unique di nuffnang...cara ini memang membantu korang tau..
  7. Langkah terakhir......rajin meronda blog rakan anda...dan anjurankan segmen yang boleh menarik blogger singgah di blog anda....
  8. Dah paling penting......sabar dalam setiap apa yang kita lakukan...

Percaya tidak percaya....dalam sebulan cik akak boleh menabung rm100. 


TOTAL EARNINGS

                                                                    Rm 90.23



6 comments:

  1. tahniah la cik akak! wa respect sama lu!

    ReplyDelete
  2. terima kasih bg tips cik akak..insyallah akan usaha shabis baik..bw dr www.housewifearts.blogpsot.com

    ReplyDelete
  3. wah sebulan dapat 100..bagusla cik akak

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah syukur..tahniah tau..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN