Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, July 7, 2015

Kad Raya Cik Akak Dah Kehabisan Stok

♥ Asalammualaikum ♥


Kad Raya Cik Akak Dah Kehabisan Stok. Macam sentap je tajuk entri cik akak kan...haha...lawak eh...bajet sipi-sipi femes lah kononnya..hahaha...tak de cik akak main je lah...Alhamdulillah..kad raya dah siap diedarkan kepada semua blogger yang join segmen dan yang tak join segmen...haHa..

Hinggakan sekeping pun cik akak tak ingat nak simpan buat koleksi....asal bagi je...setel semua.....

Alhamdulillah.....ramai juga blogger dah inform cik akak pasal kad raya nie.....syukur sangat sebab kad raya tak merayau-rayau jauh...elok-elok je sampai ke tangan penerima...

Tahun lepas....kad raya cik akak dari rakan blogger...semuanya tak cik akak terima...agaknya kad raya cik akak tu beraya dan terus sesat kot. Tak tahu jalan pulang dah...haHa....apa pun terima kasih kepada semua blogger coz sudi support blog cik akak..

Pantun buat semua blogger...

Jauh datang kad penganti diri,
Ukhwah terjalin sentiasa diingati,
Salam ramadhan.....salam aidil fitri..
InsyaAllah pasti bertemu lagi.....



2 comments:

  1. alhamdulillah, xsesat kad Raya tahun ni :)

    ReplyDelete
  2. wahhhh glemer nyer cik akak kita sampai habis kad raya diaaaaa :p

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN