Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, June 30, 2015

Sewa Tapak Iklan Murah Di Blog Cik Akak

♥ Assalamualaikum ♥

Sewa Tapak Iklan Murah Di Blog Cik Akak

Dah lama cik akak berhajat nak buat ruang sewa tapak di blog cik akak ni. Alhamdulillah akhirnya cik akak dapat juga siapkan tapak sewaan tersebut. Harga yang ditawarkan amat murah dan berbaloi. Berminat boleh mesej atau telefon cik akak di talian phone tersebut. 

Harga yang ditawarkan hanya RM10.00 untuk sebulan...Berminat, jangan lupa mesej cik akak....Cepat...cepat.....sementara tapak masih kosong..hahaha..

17 comments:

  1. Assalamualaikum. Dalam Google Adsense ada banyak saiz iklan boleh diletakkan. Semoga cik dapat penyewa iklan terbaik

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Dalam Google Adsense ada banyak saiz iklan boleh diletakkan. Semoga cik dapat penyewa iklan terbaik

    ReplyDelete
  3. semoga dapat sambutan cik akak....

    ReplyDelete
  4. wah...pandainya mengedit. cun la.

    ReplyDelete
  5. nice...smoga dapat penyewa... ^^

    ReplyDelete
  6. saya tag cik akak. hehee
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-murni-alysa.html

    ReplyDelete
  7. Cik Akak nanti LeYa nak sewa LeYA cari Cik Akak ye

    ReplyDelete
  8. tolong buat satu tapak utk saya hehehe

    ReplyDelete
  9. Teringin nak buat iklan jugak...nnti saya contact... ^___^

    ReplyDelete
  10. Boleh la sewa untuk sebulan ni kan..:)

    ReplyDelete
  11. Lepas tok mesti nait hargaya, RM 15.60 sebulan..60 sen ya GST kikikiki

    ReplyDelete
  12. wah, dah ade tapak sewa iklan tu..huhu
    satu lagi kena letak email sekali dalam entri tu.
    customer lbh byk tnya melalui email.

    ReplyDelete
  13. Wah, hebat sungguh Cik Akak dah sekarang ni. Blog pun dah semakin ohsem gitu. Bagus Cik Akak buka tapak iklan macam ni.

    Moga Cik Akak sukses selalu :)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN