Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, June 2, 2015

Rahsia Pendapatan Akaun Nuffnang Cik Akak

♥ Assalamualaikum ♥

Rahsia Pendapatan Akaun Nuffnang Cik Akak

Inilah rahsianya...cik akak korang tak de rahsia lain nak tambahkan duit nuffnang. Hanya dengan meningkatkan pngunjung blog. Alhamdulillah...hasilnya daripada 10 sen boleh bertukar menjadi RM1.00.

Uniques dalam akaun nuffnang amat penting bila anda dapat iklan cpuv nuffnang. Dengan meningkatkan uniques insyaAllah ada lah rezeki korang kan. 

Uniques Nuffnang cik akak pun bukan banyak mana pun. Cuma adalah 1K sehari. Alhamdulillah adalah juga rezeki kan. Cubalah korang pratikal, insyaAllah..boleh tambah sikit pendapatan nuffnang korang.


10 comments:

  1. Salam. 1000 unique visitor per day? Banyak tu

    ReplyDelete
  2. Itulah rahsia yang sebenarnya kan..:)

    ReplyDelete
  3. singgah sini.. lama x singgah blog cik akak ni....

    ReplyDelete
  4. Tahniah cik akak ;)
    itulah rahsianya yer:)

    ReplyDelete
  5. Tahniah cik akak. Teringin nak banyak view tp jarang update belogg sebab busy. uhuuu~~

    ReplyDelete
  6. Tahniah cik akak. Teringin nak banyak view tp jarang update belogg sebab busy. uhuuu~~

    ReplyDelete
  7. Betul tu. Memang rahsia dapat income dari Nuffnang adalah naikkan trafik =)

    ReplyDelete
  8. cara akk naikkan trafic mcm mne ye?

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN