Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, June 12, 2015

Pencarian Rakan Bloglist Baru

♥ Assalamualaikum ♥

Pencarian Rakan Bloglist Baru 

Dah lama cik akak tak tukar bloglist...dari tahun lalu dah tak tukar-tukar......ramai juga dah rakan bloglist yang menyepi tanpa entri..sibuk dengan urusan harian kot...

Sumber imej - SINI

Syarat kelayakan bloglist blog cik akak...
  1. Blog sentiasa ada entri baru....tak kira seketul satu hari...janji dalam seminggu ada update entri..
  2. khususnya buat semula blogger yang berminat
  3. Letak link blog cik akak pada blog korang
  4. Tinggalkan link blog di kotak komen
  5. Pemilihan berdasarkan loading blog dan blogger aktif
Tak perlu buat entri...cuma letak je link blog je kat kotak komen.....akhir sekali....blogger yang dah letak link cik akak dalam bloglist anda...jangan lupa bagitahu cik akak k....

Hadiah misteri melalui cabutan bertuah....khas untuk seorang pemenang...

16 comments:

  1. ok,dah add cik akak kat bloglist..nk join tau! http://housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, akak tak faham dan tak tau macam mana nak add bloglist tu.. boleh tunjuk ajar :) tq http://emiejohari-jarijemariku.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hai cik akak . anis dah letak dalam blog anis ;D

    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. dah lama letak blog akak dalam bloglist blog saya hehehe. saya setiap hari update entri! dengan harapan nak lawan akak kih kih kih.

    www.sayidahnapisah.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...amboi lawan akak ye..boleh je dik..kiki

      Delete
    2. haha takdelah. tak mampu nak lawan akak yang terror ni :P

      Delete
    3. Tak de lah dik....akak main2 je..haha...akak sama juga macam adik...nlogger kecik je

      Delete
  5. singgah sini :)

    Blogwalking sini.. Jom baca artikel baru

    Travelog: Water Rafting Di Sabah

    ReplyDelete
  6. saya pon baru update bloglist, sy ltk je semua yg sy follow dlm bloglist sy,,hehe...
    nk join,, ^_^

    http://trahzain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Nak join..

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Joined. SR dah letak cik akak dalam bloglist :)

    http://syaza-applemints.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.. Saya joint.. dah letak link dalam bloglist..
    Alhamdulillah setakat nie evry week ada entry.. Semangat blogging tahun 2015..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. assalammualaikum dan salam sejahtera

    http://faizabunyamin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Followed you. Mind to visit mine. Thank you
    http://theaniss.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Mencuba nasib. ihiks

    http://husnamalek.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN