Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, June 9, 2015

Nak Dapat Trafik Dari Blog Cik Akak Lah Tu....

♥ Assalamualaikum ♥

Nak Dapat Trafik Dari Blog Cik Akak Lah Tu....

Blog cik akak pun ada juga manusia pergunakan untuk menjana pendapatan. Hanya dengan tajuk dan entri dan nama blog je...hebatlah korang...rezeki tak betul tu...isk....isk....dah lama gak cik akak perasan dengan link nie...tapi agaknya depa ambik trafik cik akak untuk jana pendapatan kan....

Bijak tapi nampak kebodohan....emmm..nak buat macam mana...manusia ini wujud dengan identiti yang misteri....pelbagai ragam dan karenah...ambik je lah traffik blog cik akak tu...bukan banyak mana pun....tu pun korang nak gunakan untuk sumber pendapatan korang....ikhlas tak ikhlas cik akak....depa tanggung lah sendiri....emmmm...manusia bermimikkan wajah hantu...hahaha

  • 11 perbedaan dunia cik akak menjana income dengan nuffnang ...

    tristarchorus.org › dunia-cik-akak-menja...
    dunia cik akak menjana income dengan nuffnang memang berbaloi contoh photo desain unik dan modern Desain ...
  • 11 terbaik dunia cik akak thank u all - TriStarChorus.Org

    tristarchorus.org › dunia-cik-akak-thank-...
    dunia cik akak thank u all sekarang anda bisa melihat desain photo wallpaper Desain Minimalis Modern 2015 dunia cik ...
  • 12 comments:

    1. Biasa la tu, masalahnya memang menyakitkan hati..:(

      ReplyDelete
    2. aduss..ada jgk org macm tu..huhu

      cik akak nak trafik skit..hihi

      ReplyDelete
      Replies
      1. Hahaha...boleh...bagi link dulu..haha

        Delete
    3. Ubah Allow Blog Feed kepada SHORT pada ruangan settings, confirm auto copy blog tu jadi sekerat-sekerat hehe..

      ReplyDelete
      Replies
      1. Kat mana nak mencarik binatang tu..hahaha

        Delete
      2. Setting -> Other -> Site feed :)

        Delete
    4. tak apalah cik akak, In Shaa Allah, Allah permudahkan dan murahkan rezeki kita lagi...

      ReplyDelete
    5. Saya pun kena gak dengan laman web tu...

      ReplyDelete
    6. Sabo jela cik akak... manusia zaman skrg ni memang perangai acam-macam, bikin panas aje!

      ReplyDelete
    7. Biasa la tu kak..produk kt pasaran pn byk yg tiruan..mknanya blog akk ni da brjaya cipta jenama tkenal la kn..:)

      ReplyDelete
    8. haha udah tak nampak tu, ikhlaskan aja :D

      ReplyDelete

    Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

    HANGAT DIPASARAN