Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, June 5, 2015

Entri Cik Akak Popular Di Laman pingje.org

♥ Assalamualaikum ♥

Entri Cik Akak Popular Di Laman pingje.org

Entri gosip dan kontrovesi dunia selebriti memang memonopoli carian google. Asal ada je hits...alamak memang naik lah saham entri. Biasa manusia sibuk dengan artis kesayangan mereka....Terbaru entri cik akak bertajuk "Pelakon Fatiha Latif Komen Isu Gambar Bogel Dalam Filem Darah Panas - Saya Segan Lakon Babak Tu" telah naik di tangga kedua entri paling popular hari ini di pingje.org.

Entri tersebut bukan entri asal penulisan cik akak....cuma entri copy & paste je dan telah dikreditkan kepada sumber asal. Cuma tajuk entri je cik akak ubah mengikut kesesuaian keyword yang sedikit gempak. Dan entri ini juga bukanlah untuk mengaibkan pihak berkaitan. 


  

Dua bulan menjadi ahli di pingje.org statik akaun cik akak pun dah naik...alhamdulilah...walaupun agak membebankan nak ping kat situ. Sebab hanya ada manual ping...sistem automatik tak ada pula...usaha kena gak usaha...Blogger kecik dan tak popular macam kita nie...kena pandai bawa diri kan...hahaha..

Setakat dua bulan, hanya bulan pertama je cik akak aktif ping entri di pingje.org. Lepas tu senyap...sebab malas...hahaha.....Baru semalam aktif balik ping...Alhamdulillah....Entri pun naik di tangga kedua teratas.....

Jumlah artikel yang dikongsi pun tak lah berapa banyak. Cuma ada 115 artikel je....walaupun sikit....tapi jumlah karma cik akak dapat 7475...banyak juga tu...,

Nak kongsi entri.....boleh ping ke laman pingje.org

Sumber imej : SINI

1 comment:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN