Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, June 30, 2015

Dapur Tanpa Sempadan - Mat Gebu Pemiliknya : Blog Resepi Masakan No. 1

♥ Assalamualaikum ♥
Dapur Tanpa Sempadan - Mat Gebu Pemiliknya : Blog Resepi Masakan No. 1. Tertanya-tanya...dan tertiba je cik akak bisik-bisik pasal blog masakan yang paling femes nie. Pemiliknya sinonim dengan panggilan mat gebu....korang kenal tak...hahaha....mesti kenal kalau korang penulis blog.....google je blog masakan....alamak...mesti kuar blog hero semalaya nie.....gambar makan dan resepi yang ada di blog amat mengiurkan tekak.....dah sekali tengok...pasti korang nak singgah balik...

Tag line Dapur Tanpa Sempadan memang serasi dengan mat gebu....taip je.....insyaAllah pasti jumpa resepi masakan. Kerana tagline yang gempak.....blog mat gebu punyai pageview yang menarik....

Gambar dalam entri ini adalah salah satu resepi kepunyaan mat gebu. Siapakah identiti mak gebu......korang kenal ke wajah hensem abang mat gebu....kenapa memilih nama mat gebu....maybe sebab resepi memang gebu-gebu kot....Memang resepi tahap antarabangsa nie......

Dapur Tanpa Sempadan mempunyai beribu-ribu resepi. Memang sesuai untuk juadah bulan ramadhan nie. Semua resepi memang menarik....tercari-cari menu untuk berbuka puasa.....boleh je singgah blog Dapur Tanpa Sempadan Karya Mat Gebu.

2 comments:

  1. Kena melawat blog Mat Gebu nak salin resepi ^-^

    ReplyDelete
  2. memang asal google resipi je last2 masuk blog dapur mat gebu ni..
    best best

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN