Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, June 3, 2015

Bahaya Nasi Kangkang

♥ Assalamualaikum ♥


Nasi tangas atau juga dikenali sebagai nasi kangkang merujuk kepada satu amalan ilmu sihir hitam, biasanya merupakan perbuatan bagi menundukkan suami yang dilakukan oleh isteri. perbuatan ini merupakan perbuatan menyihir suami dengan melakukan beberapa perkara bagi memastikan suami akan sentiasa berada di bawah telunjuk si isteri agar segala impian yang diingini dapat dicapai.


Sihir ini dikenali sebagai as-sihru'i-aswad, iaitu sihir yang bermain dengan najis, kencing atau darah nifas dengan pendapat memberi makan kekotoran kepada mangsa akan memberi kesan mangsa akan tunduk kepada yang pemiliknya.
Kaedah sihir ini tergolong dalam sihir simpati, di mana kepercayaan seseorang boleh mengawal / menguasai seseorang atau sesuatu yang lain berdasarkan hubungannya atau menyerupai benda lain (sasaran). Kepercayaan bahawa apabila mangsa memakan sesuatu milik penyihir, akan memberi penyihir kuasa ke atas mangsa.

Sumber : Nasi Kangkang


2 comments:

  1. Ngeri betul la... tengok cite nasi kangkang pon dah geli geleman.

    ReplyDelete
  2. wuuuuu... sangat bahaya.... cara perubatan untuk nasi kangkang juga amat rumit.. kerana perlu dikeluarkn semula nasi kangkang terseburt... semoga kita dijauhkan dari amalan2 sihir seperti ini...

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN