Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, May 10, 2015

Tudung Satin Yuhanis Jadi Viral

♥ Assalamualaikum ♥

Tudung Satin Yuhanis Jadi Viral

Nampak tak penangan drama Hati Perempuan. Sampaikan tudung satin yang yuhanis pakai pun sold out...hihi...dulu orang tak pandang pun kain satin bila di buat tudung kan. Sebab kain licin kan. Tapi sekarang...fenomena tudung satin yuhanis jadi viral. Apa kata korang taip je kat google....pastinya semua sold out...,hihi...

Lepas nie.....makin banyak lah tempahan yang dibuka untuk pemborong tudung kain satin..hihi...

Cik akak nasib baik lah tak terjebak sampaikan nak beli tudung satin yuhanis ni..haha....takut tak terpakai..sebab nampak licin je kan...kain satin kan jenis kain yang licin....kalau cik akak nak pun...cik akak buat sendiri....ada penjimatan lagi kat situ...haha...boleh buat dua tiga warna kan....hihi


Sumber imej : google

8 comments:

  1. baru beli 1, nk try pakai sesuai dgn muka ke tak.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...,nina pun dah terjebak juga...macam mana ok tak tudung satin tu nina

      Delete
  2. sebenarnya tudung satin ni dah lama cuma tak popular je. tapi dah orang glemer pakai, jadilah viral. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diyana...yalahkan..hihi....lepas nie...beli kain satin buat tudung je lah..jimat

      Delete
  3. a'ah kan cik akak. tapi kite tak minat pakai satin ni. Hehe

    http://sweetsour93.blogspot.com/2015/05/ww-56-fenomena-tudung-bawal-satin.html

    ReplyDelete
  4. Cik Akak nak jahit sendiri ke tudung satin ala yuhanis ni? Terer sungguh

    ReplyDelete
  5. Adik pompuan sy pn dah start pakai dah. Harap tudung satin tu labuh menutup dada. Baru la bagus.

    ReplyDelete
  6. Haah memg licin..lya lgi suka kain chiffon

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN