Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, May 29, 2015

Bayaran Pendapatan Nuffnang Dah Diterima

♥ Assalamualaikum ♥

Bayaran Pendapatan Nuffnang Dah Diterima

Alhamdulillah...rezeki Allah memang luas. Hanya dengan menaip blog. Bijak mendapatkan trafik harian blog. Merasalah juga duit hasil berblog. Casout kali ke-5 adalah banyak sikit dari sebelum ini. 

InsyaAllah....11 hari atau 2 minggu dapat lah cek dari pihak nuffnang. Walaupun tak banyak mana jumlahnya. Tetap juga bersyukur....

Teruja...kalau dapat duit nie.....boleh buat duit raya.....Awal pula perancangan duit raya cik akak nie....tahun ini ada tidak ke duit raya untuk rakan blogger.....hihi...tunggu je lah....mana tahu cik akak ada rezeki lebih.....

Terima kasih semua pengunjung blog....sentiasa singgah memberi trafik blog dan membantu tambah duit tabungan cik akak.....



11 comments:

  1. wahh cik akak. masyukk hehehe taniah

    ReplyDelete
  2. wahhh untungnya cik akak....kita punya nuff dah tak valid kot hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah cik akak. semoga rezeki terusss bertambah .

    ReplyDelete
  4. fuyoo! so inspiring . kalau anis dapat ni mesti shopping reward diri sendiri. hehe

    ReplyDelete
  5. Salam. Boleh buat kelas berblog dengan Nuffnang ni..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah beli sepasang baju raya dgn shawl lepas tuu :)

    ReplyDelete
  7. assalammualaikum,...

    Alhamdulilah... Tahniah rezeki sis...

    Boleh tanya , macamana nak tau nuffnang berfungsi??

    hihjih...

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum kak... bleh tunjuk x macamana nak dapat byk pengunjung yang lawat blog?dan mcmn nuffnang ni berfungsi...email sya di rosmalinil@gmail.com

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN