Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, April 1, 2015

Tinggalkan Link Blog Anda

♥ Assalamualaikum ♥
google imej

Tinggalkan Link Blog Anda


Dah lama tak menjelajahi dunia alam maya. Join segmen, giveaway dan contest agak terhad sekarang. Sejak tahun 2014 memang cik akak dah lama tak join. Bukan tak nak join tapi masalah susah nak ikut syarat yang follow blog, likes facebook bagai, likes google+. Bukan masalah apa tu..cuma bila guna smartphone dan tablet, segala aktiviti terhad.

Jangan pula kata cik akak tak sudi join. Nanti ada rezeki kita angkut seketul laptop. Laptop lama dah rosak dah. Tak boleh hidup dah dia..haha...

Mari sini singgah blog cik akak...tinggalkan link blog anda..cik akak nak buat bw..hihi..sambil tu nak tambah bloglist.

16 comments:

  1. Gud nite cik akak ;)

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. singgah sini !


    http://muhammadshahril97.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. kalau nak buka blog lebih suka guna laptop..rasanya lebih selesa =)

    http://hajarashikin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Spt biasa lya dtg tglkn jejak cne hhehe


    http://blogashalya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. akak, meh datang blog kita
    http://ainimrashihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. saya singgah kak

    nazirahnyerr.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Sudah dipautkan diruangan Bloglist..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dan tanpa sebarang amaran pulak tu hehe

      Delete
    2. Hahaha....tak payah alert sangat..letak je kalau suka Entri yang di sampaikan..hahaha

      Delete
  8. Nak juga la, hehhee

    http://dramafullepisodeonline.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. hello.....
    blh tlong aja x cmni mok dpt earn dari nuffnang?....
    http://jomkliksini.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. assalammualaikum..singgah sini..banyak info menarik.. tks..

    http://heartykisah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. salam Cik Akak
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN