Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, April 1, 2015

Pelamin Fantasia 10 Pasangan 1 Impian

♥ Assalamualaikum ♥

Pelamin Fantasia

Pelamin Fantasia 10 Pasangan 1 Impian

Bakal bersiaran pada hujung minggu ini. Cik akak rasa tak sempat nak follow rancangan Pelamin Fantasia ini...Malas lah nak tengok..Nanti cik akak kawen cik akak nak buat pelamin cik akak sendiri...gubahan hantaran pun nak buat sendiri juga..haha...amboi jimat kos...bertuah badan...

Sinopsis Pelamin Fantasia

Pelamin Fantasia adalah sebuah program realiti dengan objektif utama adalah untuk merealisasikan "Perkahwinan Impian ". Seramai 10 pasangan sebagai peserta (sebanyak 20 Peserta) yang telah dipilih daripada ujibakat Pelamin Fantasia kini akan bersaing dalam satu siri ujian dan cabaran bagi mereka untuk memenangi perkahwinan impian mereka direalisasikan di episod akhir Pelamin Fantasia. 3 selebriti terkenal iaitu Datuk Rosyam Nor, Datin Marlia Musa, Rizalman Ibrahim akan bertindak sebagai Juri kepada para pasangan. Para juri akan menentukan pasangan yang akan meneruskan impian perkahwinan di Pelamin Fantasia berdasarkan tugasan dan cabaran yang telah diberikan.

Sumber : SINI

4 comments:

  1. Sepatutnya cik akak ambil peluang ni sik... mesti meletop program nih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...ye lah tu uncle..macam lah kita nie artis nak gimik retis kan...apa yang penting..semua ditaja..kawen free lah..hahaha

      Delete
  2. kalau boleh dapat kawen free..bagus lah , janji halal tak keluar modal

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN