Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, April 10, 2015

Pageview Semalam 09 April 2015

♥ Assalamualaikum ♥

Pageview Semalam 09 April 2015

Salam Jumaat buat semua pembaca blog cik akak.

Adeh cik akak tak tahu apa yang cik akak nak taip. Last-last tayang juga bajet pageview semalam....Dari semalam macam tak de mood je dengan blog. Entri pun banyak yang copy paste. Apa lah nak jadi dengan cik akak. Makin hari makin malas...Ini mesti kes ternak perkataan malas tu banyak-banyak.

Ini ah....gigih juga nak updates entri...Adeh.....tayang pageview nampak...Cuma nak kongsikan pageview ini je..haha..Sentap tak sentap blogger wajib juga baca entri cik akak. Susah betul dah sekarang nak pulish entri. Minat menulis ada..Tapi..tapi tu lah...macam rasa terpaksa je menaip..haha..

ok lah....jom lah singgah intai pageview blog cik akak semalam...Nampaknya ada peningkatan dari satu fasa ke satu fasa yang lain. Template memang best. Cuma nak capai ranking SEO 100% tu je yang tak tercapai lagi....



14 comments:

  1. Wah.. Byknya... Jauh ketinggalan la klu nk tnding dgn cik akk ni..

    ReplyDelete
  2. Wow, dah nak dekat 20k. SR 1000 pun tak lepas lagi. Ayoyo..

    ReplyDelete
  3. Wah hebatlah cik akak...akak ni tak lepas2 lagi angka tu.

    ReplyDelete
  4. wow..banyaknya..hehe.. saya sehari boleh dibilang dengan jari..hehe

    ReplyDelete
  5. Cik Akak, hebatnya..
    turunlah ilmu sikit ..
    ini baru dok merangkak jer...

    ReplyDelete
  6. Cik Akak, hebatnya..
    turunlah ilmu sikit ..
    ini baru dok merangkak jer...

    ReplyDelete
  7. Mcm mna nak dpt pageview mcm tu ya Kak, x pernh pun skali dpt

    ReplyDelete
  8. Banyak gilos pv cik akak. Mintak sikit boleh? :D

    ReplyDelete
  9. cik akak.. share sikit pageview tu dgn KH boleh tak?.. krik krik..

    ReplyDelete
  10. Salam singgah sabtu cik akak...lamanya baru dapat menyinggah di sini....

    Alhamdulillah dan tahniah cik akak...

    ReplyDelete
  11. wow.. mai kongsi tips sikit cik akak pageview banyak gitu ;)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN