Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Saturday, April 25, 2015

Pageview Oh Pageview...

♥ Assalamualaikum ♥

Pageview Oh Pageview...


Pageview Oh Pageview. Masih lagi memihak kada cik akak. Biarpun tak seaktif dan seramah cik akak yang dulu. Tapi pageview blog tetap macam tu juga. Alhamdulillah blog cik akak masih dikunjungi walaupun dah tenggelam dengan komen-komen rakan blog. Sebulan dah cik akak dapat pageview 10K hampir setiap hari. Syukur sangat-sangat. Walaupun tak sehebat mana. Cik akak tetap bersyukur....

Lepas angka 10K....memang sukar untuk kita jangka. Kalau blog yang dah femes amos....petik je jari...seribu mari...haha....kalau cik akak yang petik jari. Siapa pula yang nak singgah. Kena juga perah keringat nak naikkan pageview harian.

Ohhh....pageview...

4 comments:

  1. adoiiii 10,000 banyaknya! saya 2,000 lebih je hehe

    ReplyDelete
  2. Banyaknya 10k. Saya, nak dapat 1k pun semput-semput. Ajar la macam mana nak macam Cik akak :D

    ReplyDelete
  3. Salam. Sesuailah dengan berapa banyak post yang telah ditulis..lagi banyak unique post, lagi banyak view...(my opinion)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN